• Новинка
Утяжеленная въже за скачане с брояч за жени и мъже. Цифрови брой въжета за тренировка. Скачане на въже за физически упражнения и фитнес. Включва брояч на калории и б?
zoom_in

Утяжеленная въже за скачане с брояч за жени и мъже. Цифрови брой въжета за тренировка. Скачане на въже за физически упражнения

BGN 9.58

Продукти
check Налично за поръчка

СЛЕДИ РАЗСТОЯНИЕ, КАЛОРИИ И ПРОПУСКИ ВЪЖЕТА : Цифров въже за скачане с брояч за жени и мъже.Претеглената преброяване скачане на въже за тренировка.Регулируемо въже за скачане за упражнения и фитнес.Включва брояч на калории и безжична въже.ЗА ВЪТРЕШНО и ВЪНШНО ПОЛЗВАНЕ : Нашият джампроп идва с 2 въжета.Един за употреба на открито, изработени от тежка рамка от стомана и PVC обвивка.Единият е за вътрешно ползване, който идва с безжични гумени топки, така че вие може да скочи на скакалке вътре, когато имате ограничено пространство или деликатни пода.НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ УТЯЖЕЛЕННЫЕ ДРЪЖКИ : Изработени от силикон, тези дръжки ще ви позволи да получите удобен захват.Всяка писалка съдържа 80 mg метални тежести, които можете да вадя за различна интензивност на тренировка.Отличен за тренировки, кардиотренировок и бокс.РЕГУЛИРУЕМА скачане на въже : Лесно регулиране на дължината на въжета в съответствие с вашия ръст.Отличен за възрастни или деца.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ на ПРОИЗВОДИТЕЛЯ : Бъдете сигурни, ние сме толкова уверени, че ще ви хареса нашата скачане на въже, което предлагаме на всички клиенти доживотна гаранция на производителя.Ако сте недоволни от покупката си, по някаква причина, ние ще направим всичко възможно, за да го направите правилно.Нашата услуга за поддръжка на клиенти е винаги готов да ви помогне.

Те също купуват с този продукт..