• Новинка
Въже за скачане с 2 регулируеми скоростни канатами - Утяжеленная скачане на въже - скачане на въже за мъже и жени - скачане на въже за кроссфита, бокс - Въжета за фитне?
zoom_in

Въже за скачане с 2 регулируеми скоростни канатами - Утяжеленная скачане на въже - скачане на въже за мъже и жени - скачане

BGN 13.59

Продукти
check Налично за поръчка

✭ДВОЙНИ УНДЕРСЫ и на КРЪСТ да се НАПРАВИ ЛЕСНО С ПОМОЩТА на ПРАВИЛНОТО ВЪЖЕ ! ✭ Отрежете секунди от вашето време, и с включени кабели 2 x 10 фута можете да използвате тази утяжеленную на въже 2 пъти по-дълго !лесно да се регулира. ✭ПОЛУЧИТЕ най-ДОБРАТА ФОРМА В ЖИВОТА СИ✭ с невероятна тренировка с въже !ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗИ ЛАГЕРИ правят тази въже чудесен инструмент за всякакъв вид спорт!CROSSFIT, WOD, ВМА Training, Мастеринг Double Under, Bodybuilding, Boxing, Cross training, Interval training (HIIT) и general Фитнес training. ✭FINISH PREMIUM, PREMIUM LOOK ✭- Нашата скачане на въже идва с ПРЕМИАЛЬНЫМИ ЛЕКИ АЛУМИНИЕВИ 5,5 - инчови дръжки-за високо качество на довършителни работи, сочетающейся с отлично сцепление и комфорт, който не се плъзга, когато ръцете се потите. ✭ЛЕКОТАТА на ТРАНСПОРТИРАНЕ на✭ - Въже идва със собствена ЧАНТА ЗА носене И РЕЗЕРВЕН ХАРДУЕР, така че можете да вземете своя скоростната въже със себе си навсякъде.И най-важното, той НЕ е ОБЪРКАН, като обикновени въжета!Този продукт служи както за възрастни, така и деца. ✭100% БЕЗ РИСК✭ вярваме, че ще ви хареса нашия продукт, ние предлагаме БЕЗУСЛОВНА ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ако не сте напълно доволни от засаждане на МИНЕСОТА jumprope, просто се свържете с нас и ние ще направим това точно за вас!.

Те също купуват с този продукт..