• Новинка
Прахоустойчив Калъф Фен Прахоустойчив, Водоустойчив Калъф Фен, 2 Пакета Моющийся Стенд-Бай През Цялата Прахоустойчив Калъф Фен, Домакински Външен Вентилатор На Ку?
zoom_in

Прахоустойчив Калъф Фен Прахоустойчив, Водоустойчив Калъф Фен, 2 Пакета Моющийся Стенд-Бай През Цялата Прахоустойчив Калъф

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

Материал : антипылевая капак на вентилатора е изработена от PEVA, лека, моющаяся и здрава за по-дълга употреба.Размер : Всичко включено в кутията на вентилатора 58x142.5cm/22.8x56.1in.Half-pack капак на вентилатора 45x45cm/17.7x17.7in.Водоустойчив, пыленепроницаемый и лесен за използване. чисто.Водоустойчивост : полиуретаново покритие подобрява водоустойчивостта и допълнителна защита срещу прах, мръсотия, цветен прашец, козината на домашни любимци и т.н., Когато вентилаторът не се използва.Полезен дизайн : С цип и завязками дизайн, лесни за демонтаж, почистване и съхранение на и лесно.Различни печатни проекти носят различни декоративни ефекти в къщата.Кръст Бод Пакет : 2 x фен прахоустойчив калъф. 1 половина на опаковката на сивото слънчев цветето на копията и 1 ол инклузив сив слънчев цветето на модела електрически вентилатор прахоустойчив калъф.След горещите летни дни електрически вентилатор изобщо не се нуждае.Но как можем да защитим фен от проникването на прах в продължение на дълго време?Може би тази капак на вентилатора-перфектен помощник за вас, за да реши този проблем.Осигуряване на пълна защита на вашите фенове.Функция : 1. Материал PEVA. 2. Всеохватывающий триизмерен дизайн. 3. Свеж принт и дизайн с цип. 4. Издръжлив материал. 5. Прах и влага доказателство.С цип и завязками, лесно се инсталира и се отстранява.Дизайн вратовръзка красив и практичен, лесен за почистване и съхранение.Различни дизайни цвята печат въвеждат различни декоративни ефекти в къщата.Това е прекрасен подарък за мама, съпруга ,приятелка ,приятели, бизнес партньори.Този елемент е подходящ за подово вентилатор, кръгла фен, настолен вентилатор, стенен вентилатор, който помага за премахване на прах, по-ефективно, и могат да се използват като украса на вентилатора, когато ви заведа го на зимата.Дръжте вентилатора на чисто, когато не се използва, по-добре предотвращайте попадането на пепел в фен и сборен вентилатор.Лек и сгъваем, лек и издръжлив материал, могат да се мият и сушат след употреба, да се прибират и да се използва отново през следващата година.

Те също купуват с този продукт..