• Новинка
OdorStop OS2800 Тежкотоварни въздушен движитель и сушилня на килими, 3/4 с. л., 3 скорости, Изход GFCI, Скоба, за да килим, Небьющийся Рото-лят Корпус, 25' Жълт захранващ кабел с ос?
zoom_in

OdorStop OS2800 Тежкотоварни въздушен движитель и сушилня на килими, 3/4 с. л., 3 скорости, Изход GFCI, Скоба, за да килим,

BGN 87.20

Продукти
check Налично за поръчка

Термично защитен двигател с мощност от 3/4 с. л., мощен 2800 CFM, небьющийся корпус. 25-крак жълто захранващ кабел с осветени край, изход GFCI ви позволява да използвате верига Daisy Chaining.Уникален клип за килима осигурява бързо сушене без да се сваля килим, многопозиционный.Вградена намотката кабел, штабелируемая височина до 5 метра за лесно съхранение, 115 волта, 6,8 Ампер.Идеален избор за всички нужди на преместване на въздуха - Odor Stop е търговска марка и се ползва с доверие.Тежкотоварни въздушен движитель Odor Stop OS2800 и сушилня на килими, предназначени за преместване на въздуха, сушене на килими, възстановяване на щети вода и вентилация.Той е мощен термично защитен двигател с мощност от 3/4 с. л., розетки GFCI, която позволява на цеплять маргаритки, и 25 - крак сигурен жълто захранващ кабел с осветени край.Той също има скоба за килими, който ви позволява да изсъхне килим без да се сваля.Освен това, поли-корпус не се разгражда, което прави OS2800 идеален избор за тези, които търсят перфектния избор за всички нужди на преместване на въздуха.За да се уверите, че купувате ОРИГИНАЛНИ продукти Odor Stop, а не имитация, моля, потърсете марка и довереник на името и логото на Odor Stop.Ако имате някакви въпроси, моля, обадете се в нашата денонощна поддръжка на клиенти по телефона (888) 956-7468.

Те също купуват с този продукт..