• Новинка
Черно Кука за дрехи ZUONAI 4 Бр Матово Черни Куки за Окачване на Палта и Шапки на една Кука Вратите Куки за Кърпи за Баня Стенен Двойна Метална Кука за Роба Кухненски За?
zoom_in

Черно Кука за дрехи ZUONAI 4 Бр Матово Черни Куки за Окачване на Палта и Шапки на една Кука Вратите Куки за Кърпи за Баня

BGN 23.99

Продукти
check Налично за поръчка

Висококачествен твърд материал : Изработен е от твърд материал, с сплав, подходяща за окачване на тежки и няколко дрехи или други тежки предмети, задържащи до 45 килограма.Гладко матово покритие може също да предпази дрехите си от надраскване.Двойна Дизайн куката : Добавете един или два от тези куки за закачалки в коридора, за палта и шапки за баня за кърпи или престилки или дори в кухнята, за прихваток, престилки и кухненски кърпи.Предоставя изобилие от пространство за вашия дом.Конструкция за защита от ръжда : Използването на многослойни галванични процес прави този куката за кърпи маслостойким и устойчив на корозия, перфектна за създаване на допълнително съхранение във влажна среда, като например кухня и баня.По-гъст основата на куката : Основаване на метална кука за риболов, изработени от по-дебел твърд материал, а също и по-голямо инсталация основа прави тази кука за дрехи на по-силен и траен.Какво получавате : 4 x куката за окачване на козината; 8 x винт; 8 x анкери.Идеален за всякакъв вид помещения-от фоайе и коридори до спални и бани, дори шкафове или на всяко друго допълнително място за съхранение на нещата.Тези куки за дрехи са идеални за употреба в банята, спалнята, килера, фоайе, коридор, висят на оградата и хавлии, палта, шапки, чанти, якета, халати за баня, раници.Направи си сам тава, закачалки за дрехите и ги прави лесно да се намери.Налице е добър начин за съхраняване на вашето пространство.Топли съвети : . 1. Моля, обърнете внимание, се определя дали той е в куха стена, куха стена отслаби носещата багажник. 2. Върху дървена врата не е необходимо да инсталирате никакви дупки.Обърнете внимание на дебелината на врата и болтове.

Те също купуват с този продукт..