• Новинка
DJASM dsbjy Метална Кука Антре Ключ За Съхранение Спалня Монтиране на Украса Палто Стенни Закачалки За Дрехи Гоблени Куки
zoom_in

DJASM dsbjy Метална Кука Антре Ключ За Съхранение Спалня Монтиране на Украса Палто Стенни Закачалки За Дрехи Гоблени Куки

BGN 237.50

Продукти
check Налично за поръчка

Елегантен стил, дизайн и лекота на използване на съвременните нужди.Подходящ за : антре, коридор, кухня, баня, тоалетна, офис и спалня.Сверхпрочный, издръжлив, практичен кука, голям капацитет за съхранение, с регулируема позиция.Може да се използва за да се придържа шапки, рокли, палта, чаршафи, ключове, контакти, ключови чадъри, etk.Различни ключове за дрехи може да се придържа, красиви и здрави, да правят живота си по-модерен.Елегантен стил, дизайн и лекота на използване на съвременните нужди.Подходящ за : антре, коридор, кухня, баня, тоалетна, офис и спалня.Сверхпрочный, издръжлив, практичен кука, голям капацитет за съхранение, с регулируема позиция.Може да се използва за да се придържа шапки, рокли, палта, чаршафи, ключове, контакти, ключови чадъри, etk.Различни ключове за дрехи може да се придържа, красиви и здрави, да правят живота си по-модерен.Спецификация : Име на продукта : Монтиране на украса hook Material : Iron Weight : 0.5 kg Size : 56 X24cm Style : Post-modern/American/Nordic и т.н. Пространство : дневна/веранда/преминаване и т.н. кръст Бод Пакет list1 * Куки Стенни закачалка Забележки : 1. Продаваме само основните си продукти, а не от други продукти.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете пространство 1-3 виж 3.Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши този проблем.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!Страхотна идея за подарък за всякакви поводи, като рожден Ден, Коледа, Ден на майката или на бащата, Великден, Деня на благодарността, Сватба, Нова година, Абитуриентски бал.

Product Name:
Wall decoration hook
Material:
Iron
Weight:
0.5kg
Size:
56X24cm
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list :
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Great gift idea for any occasions like Birthday, Christmas, Mother or Father's Day, Easter, Thanksgiving, Wedding, New year, Graduation :

Те също купуват с този продукт..