• Новинка
Набор от Палитри за Грим на Очите, 35 Цвята Мат и Мерцающая Високо Пигментированная Палитра Грим на Очите, Цветни Трайно Блендируемая Професионален Водоустойчив Па?
zoom_in

Набор от Палитри за Грим на Очите, 35 Цвята Мат и Мерцающая Високо Пигментированная Палитра Грим на Очите, Цветни Трайно

BGN 5.59

Продукти
check Налично за поръчка

【универсална палитра сенки за грим】Палитра сенки за грим all-in-one включва 35 нюанси-гладки матови и ярки трептене.В комбинация с професионален набор от четки за рисуване комплект за красота предлага безкрайни образи, като се започне от естествена ежедневна начин и завършва с всички с пленителен поглед на очите.Разработени съставки са висококачествени, безопасни и здрави и са подходящи за всички тонове на кожата. 【WATER and ПОТ RESISTANT】35 ултра-мека и по-висока пигментация и гладка бархатистая пудра на прах за лесно нанасяне и равномерно се смесва, за да се поберат всички тонус на кожата.Естествени нюанси на супер ярки цветове на дъгата матов блясък на металните сенки за очи,които са водоустойчиви, устойчиви на пот и издръжливи, за да можете да запишете на вашия перфектен грим сенки за очи в продължение на дълго време. 【Покажи на идеалните сенки за очи】Комплект сенки за очи с блендируемой кадифена текстура.Той се предлага в красива облегающем и компактен калъф с красива блестяща сребърна капак,подходяща както за професионални гримьори,така и за начинаещи, гримьори,е подходящ за професионална ежедневната работа, вечерта грим,карнавального носене или на ежедневния грим. 【С ПРЕЛИВАЩИ се цветове, ЦВЕТНИ НЮАНСИ】Създаване на най-спираща дъха гледка с ярки цветове, палитра има всички приятни пигментирани цветове!Палитра грим сенки за очи-всичко това е за есенно-пролетния начин. 【Най-добрият подарък】35 цветни сенки за очи plattet абсолютно перфектния подарък.Страхотна идея за подарък за свети Валентин, рожден Ден и други празници любовник грим,семейството и приятелите си или изненада за ваш приятел!.Цвят : Закатное сияние.

Те също купуват с този продукт..