• Новинка
Пемза за Почистване на Тоалетни с Дълга Дръжка, Пемза За Почистване на Тоалетни, Препарати за Баня/Басейна/Кухня/Домакински прибиране на реколтата [2 Опаковки с 2 Ку?
zoom_in

Пемза за Почистване на Тоалетни с Дълга Дръжка, Пемза За Почистване на Тоалетни, Препарати за Баня/Басейна/Кухня/Домакински

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

【УДОБЕН И ЕФЕКТИВЕН】Тоалетна пемза, с удължена дръжка, ефективно почистване и лесно премахване на петна без увреждане или замърсяване на ръцете. 【ПРЕМАХВА УПОРИТИ ПЕТНА НАВСЯКЪДЕ】Уникална абразивная сила пемза може лесно да се премахне твърди водни пръстени, окалину, ръжда, желязо, можете да го използвате в банята, кухнята, басейн и други места. 【ЕСТЕСТВЕНА ПЕМЗА】Нетоксичная, без мирис пемза за почистване на тоалетни, тя е направена от вулканични скали и не поцарапает повърхност на вашите тоалетни, плочки, вани и т.н. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Екстракт от прозрачна торбичка, намокрете го с вода, просто вземете писалка и избършете петната пемза, измийте го с вода след употреба, подсушете и запазете за следващото използване.Забележка : поради специален материал четка за тоалетна от пемза ще бъдат незначителни бичен след отваряне на опаковката, но това няма да повлияе на използването. 【ДОСТЪПНА ЧЕТКА】Купи 1 вземи 2 пемза и 2 куки, за да проверите за гаранция за качество за 365 дни, надявам се, ще имате прекрасно преживяване за пазаруване.

Те също купуват с този продукт..