• Новинка
За еднократна употреба Надлъжни Почистващи Четки за Тоалетна Ъглова Четка Слаб Пречистване на Хлабината Търкане на Прозореца Канали,Врата пътеки, Клавиатура и Де?
zoom_in

За еднократна употреба Надлъжни Почистващи Четки за Тоалетна Ъглова Четка Слаб Пречистване на Хлабината Търкане на Прозореца

BGN 7.92

Продукти
check Налично за поръчка

【Многоцелеви】 на Помещение включва : 20 бр. висококачествени материали : Материал ABS здрав, екологично чист, нетоксичен и безвреден, траен, е здрава и не е лесно да остарява.Програма deep detail scrubber cleaner е инструмент, с тънки дръжки, идеален за почистване на малки ъглови отвори шишета за хранене. 【ABS чистящая четка】Материал ABS здрав,не съдържа BPA;ABS+нетканая чистящая четка、ABS+fiber чистящая четка.Тази чистящая четка за зъби е многофункционален.Двухголовочный дизайн, бързо почистване; четка-това е чистящая плат с щеточной глава, след употреба лесно удаляющая петна с помощта на почистване с вода. 【Програма Четка】Програма Дълбока детайл от Скрубер за пречистване на инструмент.Накрайник четка с харесван дръжки идеална за почистване на капака на тоалетни, шев на вратата на хладилника,мивка,плочки,клавиатури и много други.Идеална за почистване на малки ъглови пространства с отвори Тази четка за зъби е многофункционален.Двухголовочная конструкция, бързо почистване;. 【Хубави помощник】Добър помощник може лесно да премахнете праха и боклука от кухнята на банята се отвори канала ъглов междина и други пукнатини мръсотия и т.н. 【100% пълен ПАРИТЕ ОБРАТНО гаранция】Ако нещо се обърка с вашата покупка нашата четки дупки, или ще реши, че това просто не е за вас, ние бързо да го замени или ще ви пълно възстановяване на парите.Това без риск за вас!Ние разбираме вашата загриженост за качеството на продуктите,вашето удовлетворение е нашата безмилостното преследване.Много ви благодаря за огромната подкрепа. _BOS_ Нашите услуги : За високо качество на начина на живот, с елемент на модата, горни изящен занаят и стремеж към естествената простота. - Ние винаги да си fashion & fine с високо качество, разумна цена и бърза доставка. Ние вярваме, че ще ви хареса нашия продукт.Всякакви съмнения по отношение на нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да решите този проблем за вас през цялото време. Вие ще бъдете подкрепени от 7*24 часа на нашия екип за поддръжка,моля, не давайте никакви отрицателни коментари, ако имате някакви въпроси.Моля,свържете се с нас веднага, ние незабавно ще реши този проблем за вас.Вашето удовлетворение е нашата безмилостното преследване. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА И ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!.

Те също купуват с този продукт..