• Новинка
Цветна Директен Скоба За Удължаване на Коса, Пъстри Коса Разширения, Цветен Скоба за Удължаване на Косата Highlight Synthetic Party One Piece Hair Extensions (02)
zoom_in

Цветна Директен Скоба За Удължаване на Коса, Пъстри Коса Разширения, Цветен Скоба за Удължаване на Косата Highlight Synthetic

BGN 5.67

Продукти
check Налично за поръчка

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО : Скоба за удължаване на коса е изработена от висококачествени синтетични влакна, качество на косата мек, лек и супер гладка.Няма спутываний и никаква смяна на оперението.Е Удобно да се използват пръстите за по-доброто вържете, подходящ за ежедневна употреба и удобно се нанася върху истинските си коса.ДОСТАТЪЧНА ДЪЛЖИНА : Достатъчна дължина, за да можете да отрежете до желаната дължина и можете да направите всеки вид, който искате.Дължина на перука : прибл. 55 см/21,7 инча , Ширина шипове : прибл. 2.4 см/0,9 инча (някои грешки при ръчно измерване).ХАРАКТЕРИСТИКА : Просто клип за права коса за удължаване на косата, прекрасен и практичен аксесоар за коса, лесна за употреба.Внимателно опаковани, който не дава на косата се бърка, ярък цветен дизайн, красив и модерен външен вид.ЛЕСНО И БЪРЗО : Най-голямото предимство на директните шиньонов за удължаване на косата, се състои в това, че те не се нуждаят от топлина, мъниста.Можете да се облечете го сами за по-малко от минута.Две затягане могат да бъдат пришити към наращенным на косата, за да ви помогне да го оправя.Ако те не ви харесват, можете да ги премахнете.УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Всеки перука е индивидуална опаковка, което позволява да се избегне тяхното слепване или entanglements.Ако не сте доволни от покупката си, по някаква причина, моля, свържете се с нас.Ние ще ви дадем задоволително решение.Функция : 1. Лекотата на използване, всяка част от косата, има скоба за захващане, лесно се поставя в косата си. 2. Различни цветове подкрепят различни прически, а също така могат да се къдри и изправяне тези изкуствена коса по своему.Идеална за коледните cosplay, маскарадного бала, Хелоуин или друг свободното време. 3. Всеки перука индивидуално опаковани, за да не се бърка и не е неопрятным.Спецификация : Тип елемент : Цветни Удължаване на коса Дължина на перука : прибл. 55 см/21,7 инча Ширина шипове : прибл. 2.4 см/0,9 инча (някои грешки при ръчно измерване) Списък на пакетите : 1 x Цветни удължаване на косата.

Item Type:
Colored Hair Extensions
Wig length:
Approx. 55cm/21.7in
Hairpin Width:
Approx. 2.4cm/0.9in (some errors in manual measurement)
Package List:
1 x Colored Hair Extensions :

Те също купуват с този продукт..