• Новинка
Xinlykid PS5 Контролер на Кутията Силиконов Калъф Кожата Защитни Капаци с палеца Копчета на Джойстика (Камуфлаж Сива Кожа x 1 + палец Дръжки x10)
zoom_in

Xinlykid PS5 Контролер на Кутията Силиконов Калъф Кожата Защитни Капаци с палеца Копчета на Джойстика (Камуфлаж Сива Кожа

BGN 59.52

Продукти
check Налично за поръчка

【Е съвместим с контролера PS5】Точно изсечен контролер PS5 идеален, ви позволява лесно да получите достъп до всички контроли и включете в контакта зарядно устройство. 【Защитете детска дръжката PS5】Капачка от силиконов материал мека и гладка.Предпазва контролер PS5 от удари, драскотини, отпечатъци от пръсти и прах по време на работа в ръчен режим или пътуване. 【Предотвратяване на потни дланите】Мек силиконов калъф за PS5 Gamepad защитен, силикон триене осигурява лесен захват, лек, добър противоскользящее имот, с противоскользящими частици може ефективно да се предотврати подхлъзване по време на игра, повече не се притеснявайте за потни ръце. 【Лесна инсталация и премахване】Този силиконов калъф е много лесен за инсталиране и премахване, идеален за контролер PS5, не се отразява на всяка функция. 【Гаранция за качество】Осигурете 12 месеца безплатно връщане и размяна на опит, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, по всяко време.Осъществяване Съдържание : Кожа x 1 + Дръжка за палеца x 10.

Те също купуват с този продукт..