• Новинка
FIJTPSAN Стенен Сешоар Притежателя Полк Многофункционален Баня Грим Организатор Рафтове За Съхранение на Рафтове Домашни Неща Аксесоари (Цвят : E)
zoom_in

FIJTPSAN Стенен Сешоар Притежателя Полк Многофункционален Баня Грим Организатор Рафтове За Съхранение на Рафтове Домашни

BGN 42.95

Продукти
check Налично за поръчка

● Малки предмети, подходящи за съхранение в кухнята, или в банята. ● Монтаж на стена съхраняване, спестяване на пространство. ● Главно направени от материали PP, на повърхността на която е здрава, на повърхността на ровна и натоварване силна. ● С чекмедже голф игрище проектирано, лесно към детайлите съхранение, обича ухо пръстен, пръстени, etc. ● Плъзгаща се стойка за сешоар, с диаметър по-малко от 9,5 см и независим штекерный скоба.Пратката включва : 1 х рафтове за съхранение (с изключение на други орнаменти)моля, Обърнете внимание : Възможни са незначителни отклонения в размерите от ръчен измерване.Се дължи на различните производствени партиди детайли на продукта може да се различават леко.Поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, обърнете внимание на действителните размери, показани в списъка, тъй като снимките обикновено се увеличи, за да се покаже информация.

Те също купуват с този продукт..