• Новинка
Спрей Бутилка, Завод г-Н Распылительная Бутилка, Непрекъснат Тънка Мъгла Распылительная Бутилка За Коса, Распылительная Бутилка за Коса, Грижа за кожата, коса Стай?
zoom_in

Спрей Бутилка, Завод г-Н Распылительная Бутилка, Непрекъснат Тънка Мъгла Распылительная Бутилка За Коса, Распылительная

BGN 7.90

Продукти
check Налично за поръчка

Празни спрей бутилка : които можете да използвате за различни домакински нужди, включително почистване, градинарство, гладене , поливане растения, прием на ароматизатори за въздух, са най-подходящи за любителите на растения Коледа Безвоздушное - Липсата на замърсяване - Дълъг срок на годност - Може да се използва повторно използване на безкрайно.Бутилка-спрей чудесно за прически,бутилка-заместител на лак за коса, процедурата за грижа за кожата, смес от етерични масла, авто детайли, живопис, акварел, ръми, етерични масла и др. (Маслото трябва да бъде разтворена с вода, загружающей распылительную бутилка; Масло, което не може да бъде съгласувано с вода, не може да се използва, НЕ поставяйте само масло, в противен случай тя няма да работи.).Непрекъснат спрей : осигурява мощен спрей, непрекъснат спрей позволява разпръскване на 360 градуса за тези, които са Недостъпни, което ви позволява бързо и лесно покриване на големи площи.Случаят полза бутилки вода спрей : Подобрете за фризьорски салони,училища коса, училища красота и колеж козметика,къщи, офиси, училища, хотели, банки, детски площадки, обществени места чисти.Спрей бутилка, Завод г-Н Распылительная бутилка, Непрекъснат тънка мъгла Распылительная бутилка за коса, Распылительная бутилка за коса, Грижа за кожата, коса стайлинг, Растения, домашни любимци, Домашни чистота ( 12 унции / 360 мл, градиентный розово) Пластмасови спрей бутилка функция : 1. Распылительная спусковая корона с уникален дизайн, удобен за хващане и лесен за използване; Намалява умората на ръцете, в сравнение с традиционните распылителями спусъка и върха на пръста. 2. Спрей Идеално позволява на вашия домашен любимец да се насладите на тънка мъглива вана или спрей за стайни растения, не затопляя и не пръскане твърде много вода върху листата и стъблата, или дори не опрыскивая на дрехи по време на гладене или почистване на дома.Параметри : Тип на продукта : спрей бутилка Капацитет на продукта : 12 грама 360 мл Материал : ABS Цвят : градиентный розово Помещение включва : 1 * Спрей бутилка с фин мъгла предпазни Мерки : 1 : да Не съдържа повече от 60℃/140℉ гореща вода. 2 : да НЕ се прилага само масло, в противен случай това няма да проработи. (Маслото трябва да бъде разтворена с вода, преди зареждане на пистолет, масло, което не може да бъде съгласувано с вода, не може да се използва) 3 : Моля, само попълнете водата вътре, и не забравяйте често сменяйте водата. (в противен случай дюзата може да бъде блокиран или да доведе до появата на миризма в бутилка с течение на времето) 4 : Ако распылительная бутилка заключена, опитайте се да я напълня с разреден оцет и се пръска, за да видите, разтвори ли запушване вътре в дюзата. 5 : Ако спрей мирише лошо, е препоръчително да го почистите сапунена вода или други професионални почистващи препарати и се уверете, че препарат за почистване распылено. 6 : За да се гарантира нормалната работа на продукта, ние ще останем в него примерни тестове.Там, може би малко вода в бутилки, моля, не возражайте.

Item Type:
Spray Bottles
Product Capacity:
12 oz 360 ml
Material:
ABS
Color:
Gradient Pink
Package Included:
1 * Fine mist spray bottles :
Precautions :
1:
Dont holds more than 60℃/140℉ of hot waters.
2:
DO NOT put only oils or it won't work. (The oils Needs to be Diluted with water Before Loading the Spray Bottle, Oil that cannot be reconciled with water cannot be used)
3:
Please Only fill water inside, and be sure to change water frequently. (otherwise the nozzle may be blocked or lead to smells developed in the bottle over time)
4:
If the Spray Bottle is blocked, try filling it with diluted vinegar and spraying it to see if the blockage inside the nozzle will dissolve.
5:
If the Spray Bottle smells bad, it is recommended to clean it with soapy water or other professional detergents and ensure that the detergent is sprayed out.
6:
In order to ensure the normal work of the product, we will carry out sampling tests on it. There maybe some water in some bottles, please do not mind.

Те също купуват с този продукт..