• Новинка
Unicorn Kids Празна Пътна Бутилка,Държач за дезинфектант За Ръце 4шт със Силиконов Калъф Запечатани за Многократна употреба Пътнически Съдове за Течен Сапун и Лосион,Еж?
zoom_in

Unicorn Kids Празна Пътна Бутилка,Държач за дезинфектант За Ръце 4шт със Силиконов Калъф Запечатани за Многократна употреба

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

【ОЧАРОВАТЕЛЕН И ЗАПЕЧАТАН дизайн】Тези притежателите на дезинфектант за ръце, снабдени с героите на еднорога и запечатани дизайн, това ще помогне на вашите деца да украсят своите раници, за да покаже на своите интереси и индивидуалност, като защитава себе си от микроби.Забавно и чудесно за връщане в училище или за активна почивка, без да се притеснявате за изтичане на течност. 【БЕЗОПАСЕН материал】Набор от притежателите на ключодържатели е изработен от висококачествен хранителен силикон +PP материал, супер еластичност и лесен за носене, могат да бъдат за многократна употреба и многократна употреба в продължение на дълго време. 【ПРЕНОСИМ ЛЕСНО】мини-пътни бутилки с капацитет от 1 унция с плетене на една кука е много удобно да се мотае на училищни чанти, ключодържатели, портфейли, раници, спортни чанти или дори в джоба си.Осигуряване на достъпна сили за борба с микробите за вашите прекрасни деца и известно спокойствие за нас. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】е Подходящ за съхранение на етерични масла, дезинфектант за ръце, шампоан, лосион за кожата, гелевых продукти и т.н., Силиконов калъф и пластмасова бутилка подвижна за лесно почистване. 【Че получавате】4-набор от 30 мл/1 унция на празен еднорог дезинфектант за ръце контейнер за деца (течността да не влиза в комплекта).

Те също купуват с този продукт..