• Новинка
Държач За Бутилки с Гел За Душ Кука за монтиране на Стена Без Перфорация Регулируема Баня на Самозалепващи Стенни Закачалка За Шампоан Кука Закачалка Може да се пр?
zoom_in

Държач За Бутилки с Гел За Душ Кука за монтиране на Стена Без Перфорация Регулируема Баня на Самозалепващи Стенни Закачалка

BGN 16.40

Продукти
check Налично за поръчка

Прилагат за : държач на бутилки душ гел е подходящ за повечето видове бутилирани продукти, като например шампоан, душ гел и т.н., Може да се прилага за кухнята, банята, тоалетните, и, моля, почистете и почистете повърхността, където има вода, масло, восъчни масло и т.н. Преди да се използва. Отличителен дизайн : без удар и самозалепващи дизайн можете бързо и лесно да инсталирате на куката за бутилки с гел за душ без никакви умения или инструменти; Държач за бутилки с гел за душ притежава качества, липсата на нокти, етикетиране, силна адхезия и водостойкости, което позволява тя твърдо приклеиваться към стената, а също така няма да падне лесно; Той се регулира лесно да бутилки с различен диаметър. Как да инсталирате : първо, почистете стените и съхранявайте ги на сухо и второ, махнете хартията от обратната страна и закрепете куката на притежателя на шампоан на стената; На трето място, кликнете върху поддържаща стикер с двете си ръце, за да фиксирате положението; Моля, използвайте го след 48 часа за инсталиране, за да се осигури по-добра фиксация. бонд. Качествен материал : максимално натоварване : 5 кг пластмасов материал на това да се измъкне за бутилки от шампоан траен, безопасен, без аромат и траен, С гладък ръб можете да го използвате безопасно. Спестяване на пространство : Стойка за шампоан е много подходящ за малки бани, кухни и тоалетни, студия.Те не се появяват сбитыми объркващо, поради объркване на тези продукти.Материал : ABS пластикпакет включва : 1x душ Гел Rack Maximum натоварване : 5кдтип : Гел за душ Rack Size : 7 * 7см7особенности : 1.Самозалепващи облегалка със силна адгезией за практическо използване.2.Водоустойчивый , не е лесно да се падне.3.Изработен с наградным материал за здрава и продължителна употреба.4.Точната дизайн и здрава конструкция гарантират своята практичност в работа с висока производителност.5.It може да се използва за съхранение на течен сапун, душ гел, шампоан и т.н.Забележка : Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния эффектапожалуйста, нека 1-3 см отклонение от ръчно измерване.

Те също купуват с този продукт..