• Новинка
YYlight Органайзер за Баня, Аксесоари за Тоалетна, въртящ се шкаф Рафтове Пластмасов богат на функции на срока за душата Кухненски рафтове (цвят : сив) (Цвят : бял)
zoom_in

YYlight Органайзер за Баня, Аксесоари за Тоалетна, въртящ се шкаф Рафтове Пластмасов богат на функции на срока за душата

BGN 67.28

Продукти
check Налично за поръчка

Вашият личен поръчка е насочена към качество и обслужване.Голям капацитет и висок стил, подходящ за измиване на бутилки с тоалетна 99%.Може да штабелировать и се съхраняват, се срещат в един ъгъл, по-удобно съхранение.Движат под всякакъв ъгъл, водоустойчив и прахозащитен, и да не се страхуват от преки попадения на вода.Съхранение в банята ви дава нов опит, обикновен външен вид, не може да се освободи.Product name Corner storage cabinetproduct material ABSProduct Sizeas the picture shows Product Usage Bathroom and kitchen storage Features Delicate texture and comfortable feel90° правоъгълен дизайн, разликата се поставя, за да направи живота по-добре стъпките за инсталация : 1. Почистете стената суха кърпа 2. Свалям защитен филм помощен клея3. Дефиниране на позиция за поставяне на выжима и освобождаването на воздуха4. Повдигна още един слой самозалепваща защитна пленки5. Нанесете лепило без нокти около изделия6. Определяне на място за поставяне и монтаж.

Те също купуват с този продукт..