• Новинка
Ljyutihgwcb обяд чанти, Чанти за Обяд Чанта за жени, Мъже, Обяд Охладител Чанта за Офис работа, Фланец топлинна многократна употреба обяд-бокс, обяд чанта за плажа/пикник/?
zoom_in

Ljyutihgwcb обяд чанти, Чанти за Обяд Чанта за жени, Мъже, Обяд Охладител Чанта за Офис работа, Фланец топлинна многократна

BGN 76.40

Продукти
check Налично за поръчка

▲Широко отвореният дизайн позволява лесен достъп и може да се предотврати изтичане на течности от съда и замърсяването на вътрешността на чантата, което ще спести вашето време за почистване. _BOS_ Здрав найлон Оксфорд с двойни шевове прави здрава дръжка. 3 мм пенопластовая алуминиева облицовка по-лесно и по-мек обикновена чанта за обяд и притежава най-добрия изолационен ефект. _BOS_ Портативен и лек с дръжка, удобен за носене и задържане.Мека кърпа позволява лесно да се сгъва този съд и го сложете в обикновена чанта.Преносим и подходящ за пътуване, пикник, училището или офиса, като чанти за обяд. Брезентовая чанта за обяд,работа на смени чанта-хладилник, контейнер за обяд, водоустойчива чанта за обяд, изолирано термална чанта за обяд за работа, училище и пикник размер : 17*28*16 виж _BOS_ удобен за носене, силни дръжка заснемане, цип и доста силна за лесен достъп, можете лесно да го носите на рамото си, идеален за носене на обяд в училище, на работа, на пикник, на плажа, къмпинг или на строителната площадка.Материал : Pearl памук Размер : 17*28*16 смфункция : задържане на топлината, запазване на студа, запазването на топлина Употреба : пикник, пикникприменяемые хората : на публиката.

Те също купуват с този продукт..