• Новинка
Само ти.X Clear spray bottle travel spray bottle refillable cosmotic cantainers for makeup skincare лосион portable plastic small spray bottle 6pcks(3.38 oz/100ml)
zoom_in

Само ти.X Clear spray bottle travel spray bottle refillable cosmotic cantainers for makeup skincare лосион portable plastic

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

♥Винт на горловине бутилки е тънка резба, което предотвратява течове, а на кутията на распылительном сопле предотвратява вытекание течност от случайно натискане. ♥Размер : 3.38 грама(100 мл),това е идеалният размер,можете да се сложи спрей в джоба на обикновения размер,чантата,раница и така нататък,така че можете да го носите със себе си навсякъде. ♥Материал : те са направени от твърда пластмаса,така че бутилки са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време. ♥Функция : Може да се използва за пръскане на течен дезинфектант за ръце ,дезодоратора и алкохол, за да можем да се напръсква ръцете ни по време на този COVID-19. ♥Пакет съдържа : 6packs спрей,можете да се свържете с нас по всяко време ,ако не сте в добро състояние на бутилки или загубени по пътя, ние можем да ви изпратим отново.

Те също купуват с този продукт..