• Новинка
20pcs 5 мл Празна Тръба на Спирала За Мигли, за многократна употреба Тръба на Спирала за Мигли Полуавтоматични Дизайн за Разпенване на кафе напитки за Маруля Бензинос?
zoom_in

20pcs 5 мл Празна Тръба на Спирала За Мигли, за многократна употреба Тръба на Спирала за Мигли Полуавтоматични Дизайн

BGN 20.71

Продукти
check Налично за поръчка

Прозрачен корпус на тръбата може директно да се контролира останалата капацитет, което е удобно за навременно добавка.С гумени пръстени, той може да бъде инсталиран в тръбата, за да се предотврати препълване на течности и да се подобри изпълнението на съхранение.С помощта на малка четка може да се използва като четка за мигли, за да ви помогне бързо накраситься.Външен вид прост и елегантен, той може да побере 5 мл течна спирала за мигли, течност за растеж на миглите и друга козметика.Малък и лек, лесен за носене, подходящ за пътуване на открито, бизнес пътуване, за ежедневна употреба.Функция : 1. С помощта на малка четка може да се използва като четка за мигли, за да ви помогне бързо накраситься.2. Външен вид прост и елегантен, той може да побере 5 мл течна спирала за мигли, течност за растеж на миглите и друга козметика.3. Малък и лек, лесен за носене, подходящ за пътуване на открито, бизнес пътуване, за ежедневна употреба.4. С гумени пръстени, можете да го инсталирате в тръбата за предотвратяване на преливане на течности и подобряване на ефективността на съхранение.5. Прозрачен корпус на тръбата може директно да се контролира останалата капацитет, което е удобно за навременно добавка.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Празна спирала за мигли Tube Material : PEUses : Cosmetic Tools Capacity : 5ml Weight : Approx. 325g / 11.5 oz Package Размер : прибл. 18.00x15.00x4.50cm / 7.1x5.9x1.8in Списък на пакетите : 20 x гумени пръстени 20 x празни спирала за мигли Tubes Note : 1.Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Empty Mascara Tube
Material:
PE
Uses:
Cosmetic Tools
Capacity:
5ml
Weight:
Approx. 325g / 11.5oz
Package Size:
Approx. 18.00x15.00x4.50cm / 7.1x5.9x1.8in
Package List:
20 x Rubber Rings :
20 x Empty Mascara Tubes :
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..