• Новинка
Топъл Очите, Удобен Зимен сън на Очите, Снимающий Умората на Очите за Почивка преди Лягане, Следобеден Сън
zoom_in

Топъл Очите, Удобен Зимен сън на Очите, Снимающий Умората на Очите за Почивка преди Лягане, Следобеден Сън

BGN 7.91

Продукти
check Налично за поръчка

Насърчава и облекчава умората на очите, подходящ за хора, които дълго време се радват на компютрите, както и за хора, които често се задържат до късно.Лесно преносими, може да има СПА-център за око по всяко време, преди лягане, свободно време, обяд, пътуващи със самолет или с влак, заклещени в офиса и т.н., Моля, позволете топлинна маскам за очите си затвори, за да докосне очите си, отворете колани и задръжте ги до ушите, след това затворете очи, след което можете да се насладите на 20-30-минутен СПА център за очите.Освободете тънък влажен двойки, утешьте на кожата около очите, нека уморени очи да се насладите на пара, напълно смили се за сухи очи от папка средства за очите и подобри умората на очите.Извадете окото от торбичката и разширяване на него.Той ще започне да загрява, след като сте му ще получи, така че, моля, използвайте го веднага.Функция : 1. Повишаване и отстраняване на умората на очите, подходящ за хора, които използват компютри в продължение на дълго време и хората, които често лягат да спят до късно.2. Освободете тънък влажен двойки, утешьте на кожата около очите, нека усталому око се насладите на пара, напълно облекчаване на сухота в очите и стягащо средство за очи и подобри умората на очите.3. Лесен за носене, може да има СПА очите по всяко време, преди лягане, време за почивка, повторете обяд, самолет travelingon или влака, докато е на почивка в офиса, etc.4. С мека non‑сплетенную плат, близо до кожата, очите, освобождаване на двойки, премахва тревожността, прави настроението на човек 5. Извадете окото от торбичката и разширяване на него.Той ще започне да загрява, след като сте му ще получи, така че, моля, използвайте го веднага.Параметри : Тип на продукта : Парна маска за ГлазМатериал : нетканая тканьцвет : Както е показано на изображенииразмер разгръщане на очите : Approx.18.2x7.5cm / 7.2x3.0in Box Размер : Approx.12.5x17cm / 4.9x6.7in Weight : Approx. 102g / 3.6 oz Validity Период : 3 years Suitable за Хора : Мъже и жени, продължително шофиране на кола или използването на компютри, мобилни телефони и други хора с умората на очите Условия за съхранение : Моля, пломбират в оригиналната опаковка, преди употреба, да се избягва пряка слънчева светлина и да се съхранява на хладно място, далеч от бебета и малки деца.Списък с пакети : 5 x Чанта парна маска за очи Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Steam Eye Mask
Material:
Non-Woven Fabric
Color:
As shown in the picture
Eye Unfold Size:
Approx.18.2x7.5cm / 7.2x3.0in
Box Size:
Approx.12.5x17cm / 4.9x6.7in
Weight:
Approx. 102g / 3.6oz
Validity Period:
3 years
Suitable for People:
Men and women, long-term driving or using computers, mobile phones and other people with eye fatigue
Storage Conditions:
Please seal in the original packaging before use, avoid direct sunlight, and store in a cool place out of of infants and young children.
Package List:
5 x Bag of Steam Eye Mask :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..