• Новинка
Машина за маски JFF Предна, Машина Машина за Маски За грижа За лицето Зеленчук Плода САМ Предна, Машина за грижа на кожата на Пълна Автоматизация с Напомняне на Човеш?
zoom_in

Машина за маски JFF Предна, Машина Машина за Маски За грижа За лицето Зеленчук Плода САМ Предна, Машина за грижа на кожата

BGN 33.36

Продукти
check Налично за поръчка

Естествена машина лицева маска плодоовоща и зеленчук : Липсата на консерванти, липса на ръководства, липсата на живак или други дразни вещества.Супер безопасен и здравословен, абсорбира по-бързо, по-добре за кожата; Частен обичай, като маската зависи от вашата кожа, само на различни видове маски за лице, запълване на сок от плодове и зеленчуци, чай, мляко, соево мляко, мед, бира и червено вино, етерични масла, билки,цветя, яйца и т.н. Ползи за кожата : най-Доброто усвояването на хранителни за кожата на лицето, осигуряващо ви зелена грижа за кожата, избелване на кожата, възстановяване на гъвкавостта и жизнеността на кожата.Процедура на вземане отнема само 5 минути, което е много икономичен и удобен начин да направите сигурна красотата на лицето в домашни условия.Лесна за почистване : Просто настройте бутона в режим на автоматично почистване и пране, за да премахнете вещества, които остават вътре в машината.Тих, автоматичен, идеален подарък : Само с един бутон захранване за управление на всички програми, по време на производствения процес интелигентен глас насочва към вас, за да направите идеалната маска за лице.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси за този продукт, вие можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Описание : Натурална плодови и зеленчукови маска за лице, без консерванти, без съдържание на олово, живак или други дразнещи вещества, което е супер безопасна и здравословна.Най-доброто усвояването на хранителни за кожата на лицето ви осигурява зелена грижа за кожата, избелва кожата, възстановява гъвкавостта и жизнеността на кожата.Частен обичай, като маската зависи от кожата, само на различни видове маски за лице, запълване на сок от плодове и зеленчуци, чай, мляко, соево мляко, мед, бира и червено вино, етерични масла, билки, цветя, яйца и т.н. 1. Интелигентна гласова съвет;2. Интелигентно измерване на нивото на водата;3. Автоматично почистване без разглобяване и почистване;4. Едно парче тава за маски за лице;Технически характеристики : Материал : ABS + неръждаема стальмакс Номинална мощност : 90 W Работна честота : 50-60 Гцконтроль време : 5 минутфункция : Производство на различни видове натурални маски за лицапакет включва : 1 x Маска Machine1 x Маска Plate1 x Кутия прясно коллагена1 x 100 мл Чашка1 х Четка за чистки1 х Инструкции за пользованию1 х Нож.

Те също купуват с този продукт..