• Новинка
Украса на Коледната топка,12ct 2.36 Сини Искрящи Традиционните Нечупливи Коледни Топки, 2021 Нови Коледни Топки за Украса на Коледната Елха,Украса на Празнични Партита, ?
zoom_in

Украса на Коледната топка,12ct 2.36 Сини Искрящи Традиционните Нечупливи Коледни Топки, 2021 Нови Коледни Топки за Украса

BGN 19.99

Продукти
check Налично за поръчка

【СИН изискан коледен топка 】 Син коледна топка комплектът се състои от 12 коледни топки от различни цветове и форми + 4 снежинки за украса.Размерът на всяка крушка е 2,4 инча / 6 виж Това е незаменима украса за коледната елха. 【Синята Партия Theme Christmas Ball Ornaments】Нов син дизайн на Коледа топки Collections с малко завъртане на забавни и интересни форми и модели, показва фестивален начин за добавяне на визуален интерес към ваканционни имоти сцената и ярки цветове съживят коледна украса. 【Атрактивен декор】уникален дизайн, живописта и нестандартни форми помагат на този коледен бижутата се създаде специален загадъчна и луксозно усещане.Отлично допълнение към рождественскому декорация и празничната декор. 【Траен пластмасов материал】Нашите мини-празнични украси са изработени от висококачествена пластмаса.Те са нечупливи коледни топки са много по-безопасно за вас и вашите деца, възрастни хора и домашни любимци. 【Бързо и лесно да се мотае】 Вградени шапки и предварително най ред правят тези коледни украси лесно да се мотае с всички клони на дървото и венец декорации за различни поводи, като Коледа, Хелоуин, сватба, парти и т.н. Цвят : син.

Те също купуват с този продукт..