• Новинка
AYOGU 24 бр. Мини Коледна Украса,Смола Миниатюрни Съкровища Миниатюрни Бижута, Определени за занаятчийски продукти,е Идеално за Коледното парти (A-24 бр.)
zoom_in

AYOGU 24 бр. Мини Коледна Украса,Смола Миниатюрни Съкровища Миниатюрни Бижута, Определени за занаятчийски продукти,е Идеално

BGN 14.00

Продукти
check Налично за поръчка

4 бр. супер сладък коледен drnament комплект от 24 бр. коледна украса.Здрав и издръжлив .Изработени от здрава полимерна смола, тези бижута не пренебрегнете космически при падането и продължават година след година.Многофункционални,да ги окачите на една малка настолна коледна елха или смесете с големи украса на дървото обикновен размер, дръж ги на венец и т.н. Са подходящи за коледната украса.Направете едно чудесно допълнение към вашите коледа бижутата и празничната декор.Идеален дом декор за пъстър показване на Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти, като висящи украшения на клоните на дърветата, централните части на масата, около парапет, над рецепцията и т.н. Е колекция от очарователни и изящни миниатюрни бижута от смола.Можете да ги използвате за украса на вашия дом, офис, кафене и навсякъде.Добра украса на ключодържател за ежедневна употреба и идеални за украса на коледната елха и коледно парти висящи бижута.Характеристики на цвета, както е показано на фигурата.Материал смола.Очарователно бижу, произведено от висококачествен материал, се отличава с превъзходно майсторство, не избледнява.Идеалното подвесное украса на стена, врата, прозорец, а също и украса за коледната елха и ключодържател.Прекрасна украса за дома, офиса, кафене, ресторант и навсякъде, за да направите всяка част уникална и красива.Изискан подарък за децата, приятели и близки за рожден ден, сватба, нов дом и т.н. Пакетът включва 24 миниатюрни бижута.

Те също купуват с този продукт..