• Новинка
SLSFJLKJ Метален Цифров Штангенциркуль Ръчно Дебелометрия за Тъкани Гъба Кора Обектив Алуминиева Плоча Инструмент за Измерване на Дебелината (цвят : C)
zoom_in

SLSFJLKJ Метален Цифров Штангенциркуль Ръчно Дебелометрия за Тъкани Гъба Кора Обектив Алуминиева Плоча Инструмент за Измерване

BGN 90.16

Продукти
check Налично за поръчка

Материал : основната част от с сплав;Корпус от ABS.LCD - дисплей, на екрана на ясен и лесно разбираем.Metric и имперската система, лесно переключаемые.Операцията е проста и удобна.Размер на правилния, и лесно да го носите със себе си.Тип : цифрови дебелина gauge Product обхват : 0-10 ммразрешение : 0.01 ммтолерантность : ≤±0.02 ммМатериал : цинк сплав основен корпус;Корпус ABSPower източник тип : LR44 бутон на батерия (не е включена в комплекта)Модел Аиспользуется за измерване на еластични материали : гъба, дунапрен, перлата на памук и т.н. Модел BUsed за измерване на меки материали : хартия, плат, кожа, филм и т.н. Модел се използва за измерване на твърди материали : стоманени плочи, алуминиеви плочи, дърво, лещи, тръби и т.н., на Помещение включва : 1x Caliper Забележка : 1. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.2. Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодарим ви за разбирането.Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Те също купуват с този продукт..