• Новинка
Съпротивление esr Screen Protector е Съвместим с iPhone 11, iPhone XR [2 Pack] [Easy Installation Frame] [Case Friendly], Premium Tempered Glass Screen Protector for iPhone 6.1-Инчов (2019)
zoom_in

Съпротивление esr Screen Protector е Съвместим с iPhone 11, iPhone XR [2 Pack] [Easy Installation Frame] [Case Friendly],

BGN 11.18

Продукти
check Налично за поръчка

Доживотна гаранция:съпротивление esr ви предлага професионално обслужване на клиентите, както съпротивление esr i Phone XR screen protector поддържа доживотна гаранция съпротивление esr.Моля, обърнете внимание : протектор екран осигурява максимална защита плосък сензорен екран на вашия i Phone XR.Пространството между телефона и защитно фолио на екрана осигурява достатъчно пространство за инсталиране на повечето калъфи за телефони.Инсталационния комплект, без мехурчета : Чистящая плат, стикер за премахване на прах и влажна салфетка предвиждат, нанасяне без мехурчета и прах. 3 X по-Силен : защитно фолио съпротивление esr за i Phone 11/XR е закалена, за да издържи на силата до 11 килограма, като помага да защитите екрана от повреди.Съвместимост с Face ID : Точно изсечен за i Phone 11/XR, този протектор на екрана не пречи на функцията Face ID. (Специално разработен за Apple i Phone XR.).Често задавани въпроси (FAQ). 1. Как да премахнете нежелани пръстови отпечатъци със защитно фолио на екрана?.Отпечатъци от пръсти не остават на защитно фолио постоянно и могат лесно да се почистват с влажна кърпа. 2. Какви са ползите от избора на закалено стъкло вместо пластмаса протектора на екрана?Премиум закалено стъкло, което прави този екран протектор е много по-гладко, отколкото пластмасови алтернативи.Край полируются много пъти, след като високоскоростен на процеса на рязане, за да получите перфектна дъга 2,5 D, осигуряване на гладка и безопасна за пипане повърхност. 3. Защо размерът на протектора на екрана, по-малко, отколкото ми на екрана на i Phone?Това обхваща целия екран?.Поради извити ръбове на i Phone екран протектор е проектиран така, че да е малко по-малко от самия екран, за да се предотврати образуването на мехурчета и лющене на екрана.По тази причина протектор на екрана ще остави малко места по ръбовете на телефона.Ако мислите, че това ще бъде проблем, ние силно препоръчваме да закупите нашите защитен филм с пълно покритие. 4. Закалено стъкло предпазва телефона ми?.Закалено стъкло бе засилен в продължение на много часове, за да увеличи своята издръжливост и да се осигури по-добра защита за екрана на вашия i Phone.В сравнение с обикновеното стъкло със същата дебелина, закалено стъкло издържа на външно силово въздействие е 3-5 пъти по-силен.Това ще намали риска от факта, че на екрана на телефона ще се разбие при падане или сблъсък. 5. Идва ли той с почистването кърпа за използване преди да нанесете защитно фолио?.Пакетът включва : . 1. Протектор на екрана x2. 2. Чистящая салфетка x2. 3. Стикер за премахване на прах x2. 4. Мокри кърпички x2.

Те също купуват с този продукт..