• Новинка
QDY -Шейкър Мешалка, Мини Мастило Миксер Машина Черно 5200 об / мин и Разклаща Шейкър с Миксер, Лак За Нокти Татуировки Пигмент Татуировка Мастило за Лаборатория Ноктит?
zoom_in

QDY -Шейкър Мешалка, Мини Мастило Миксер Машина Черно 5200 об / мин и Разклаща Шейкър с Миксер, Лак За Нокти Татуировки

BGN 45.36

Продукти
check Налично за поръчка

Смесете няколко проби : може да се смесва с всички видове на нещата, които ви трябват, като лак за нокти, лепило за миглите, цвят, лепило, мастило за татуировки, пигменти и други твърди течност.Той е подходящ за ногтевых студия, салони за красота, на студентите-художници татуировка салони, училища, предприятия и частни домове.Регулируема скорост за извършване на по-голям брой изисквания за приготвяне на сместа.Висококачествени материали : Елегантен и елегантен черен пластмасов корпус на миксера - това е перфектната комбинация от простота, мода и дълголетие.Нескользящая гумена основа гарантира, че миксер не висеше по време на работа.Интелигентен дизайн : Гръбначен осцилатор е интелигентен сензорен превключвател, който може да се смесват повечето течности със скорост от 5200 об / мин в продължение на 5 секунди.Интелигентен индукционный старт : Натиснете бутилка към горната част на бъркалки, за да започнете.Операцията е проста и лесна, а също така спестява време и усилия.Практическа функция : Вихрова миксер смес е гладка, благодарение на което цвят, мастило и полиране могат да бъдат възстановени.В противен случай те се отделят, почистват или поръсена и стават безполезни.Лесна употреба : за равномерно смесване на течности е необходимо само няколко стъпки.Според физически принципи, минимално не се отразява на качеството на боята.Ниско ниво на шум създава приятна работна среда.Функция : 1. Произведен от висококачествена пластмаса, стомана, е безопасна, устойчива и износостойок.2. Интелигентен индукционный старт : С помощта на бутилка щракнете върху горната част на бъркалки, за да започнете.Това е лесно и удобно за използване и спестява време и усилия.3. Нескользящая основата е стабилна и здрава, когато машината работи.4. Скорост до 5200 об / мин за подобряване на ефективността на работа.5. Той може да работи дълго време без прекъсване и отнема само 10 секунди, за да се разклаща равномерно мастило.6. Разработен специално за лак за нокти, UV-гел, пигмента на татуировката и други течности.Спецификация : Състояние : 100% чисто New Product Тип : Татуировка Пигмент Shaker Material : пластмаса steel Color : Black Input напрежение : 100-240 VSpeed : 5200 rpm Използване : 1. Свържете мешалку с вилица и се включете го.2. Кликнете върху присоску в долната част на бъркалки за твърдо свържете мешалку и маса без разклащане. С помощта на флакона с пигмента докоснете се до горната част на бъркалки и кликнете върху него, за да започне работа.Списък с пакети : 1 x мешалка 1 x вилица Забележка : поради висока скорост в устата на бутилка с пигмента трябва да бъдат плътно затворени, преди да използвате този миксер, за да се избегне излагане на пигменти.

Condition:
100% brand new
Product Type:
Tattoo Pigment Shaker
Material:
plastic steel
Color:
Black
Input voltage:
100-240 V
Speed:
5200 rpm
1. Connect the stirrer and the plug and turn it on. :
2. Press on the suction cup at the bottom of the stirrer to firmly connect the stirrer and the table without shaking. :
3. Use the pigment bottle to touch the upper part of the stirrer and press it down to start working. :
Package list:
1 x stirrer :
1 x plug :
Due to the high speed, the mouth of the pigment bottle must be firmly closed before using this mixer to avoid impacting the pigments. :

Те също купуват с този продукт..