• Новинка
3D Печат Build Surface 220x220 мм Шнур Магнитна Печатна Лента Гореща Легло Стикер Plat Backplane A-Side + B-Side Изграждане на Surface Tape 3D Принтер Платформа Heatbed (A+B)
zoom_in

3D Печат Build Surface 220x220 мм Шнур Магнитна Печатна Лента Гореща Легло Стикер Plat Backplane A-Side + B-Side Изграждане

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

1.Този набор от повърхността легла принтер 3 D е изработен от композитен материал.Матово фолио с много лъскава и красива. 2.Комплектът може да се използва отново и отново, за да спестят повече пари. 3. Съвместим с ABS, PLA, HIPS, PETG, TPE, нейлоном, персонални КОМПЮТРИ и така нататък.Позволяват печат на повърхността, без допълнителни лепила или на лентата. 4.Плоча И гъвкава, мат и магнитна.Лесно избутване от платформа за изграждане и отнема от печатни модели.B с опит, изработени от лепило 3 M, лесно се поставя на платформата на топлинна легла и веднага залепени с удобно използване.Той се инсталира по-бързо и с по-малко мехурчета, отколкото на лента или филм. 5.Повърхността на плочата може да издържа на висока температура за около 120-150 ℃ за кратко време.Характеристики : 1. Този набор от повърхността легла 3 D - принтер е изработена от композитен материал.Матово фолио с много лъскава и красива. 2. Комплектът може да се използва отново и отново, за да спестят повече пари. 3. Съвместим с ABS, PLA, HIPS, PETG, TPE, нейлоном, персонални КОМПЮТРИ и така нататък.Позволяват печат на повърхността, без допълнителни лепила или на лентата. 4. Плоча И гъвкава, мат и магнитна.Лесно избутване от платформа за изграждане и отнема от печатни модели.B с опит, изработени от лепило 3 M, лесно се поставя на платформата на топлинна легла и веднага залепени с удобно използване.Той се инсталира по-бързо и с по-малко мехурчета, отколкото на лента или филм. 5. Повърхността на плочата може да издържа на висока температура за около 120-150 ℃ за кратко време.Технически характеристики : Материал : композитен материал Размер : 220 mm*220 мм Цвят : черен Общото тегло на продукта : 350 грама Забележка : 1. Заради материала, продукта се препоръчва за температура на топлата легла не трябва да надвишава 80 градуса. 2. Моля, не правете отопляем дюза се отнасят плоча Директно на Помещение включва : 1* A + 1* B 3 D принтер Платформа Heatbed.

Те също купуват с този продукт..