• Новинка
7 Парчета Животните Печат Покривка, Леопард, Тигър Зебра Жираф Печат на Кутията на Масата 54x108 Инча Животните на Сафари Покривка, Джунгла Животни Тема Покривка в Джу?
zoom_in

7 Парчета Животните Печат Покривка, Леопард, Тигър Зебра Жираф Печат на Кутията на Масата 54x108 Инча Животните на Сафари

BGN 14.39

Продукти
check Налично за поръчка

【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】-Вие ще получите 7 броя покривки за safari с различни мотиви и 2 броя burgees.Брой и стил са достатъчни за ежедневна употреба и за замяна. 【PARTY ANIMAL STYLE】-Нашите аксесоари за партита в джунглата са ясни и ярки ивици животни, включително леопард, тигър, рисувай зебра, кучешка лапа и т.н. Те правят обикновените маси по-харесван, подчертават парти атмосфера и създават силно усещане за атмосфера. 【 ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】-Тези покривки на джунглата са изработени от висококачествен найлонов плик материал, с гладко покритие, лесно протираются и за почистване, а също така е водоустойчив, леки и преносими, лесно да ги носите със себе си. 【Голям размер】-Покривка на Животните safari измерва 1,37 х 2,74 м/54 x 108 см, подходящи за най-правоъгълни маси, както и достатъчно голяма, за да украсяват различни маси за партита. 【РАЗЛИЧНИ СЛУЧАИ】-Тези реалистични покривки за маса са идеалното допълнение към вашия рожден ден, детето на душата, сафари темата бижутата, диви девичникам.Освен това, те са подходящи за украса на ресторантски маси, кухненски маси, магазини за маси, плотове за занимания и т.н.

Те също купуват с този продукт..