• Новинка
Zhuan Чист Памук Цвят Бельо Покривка,Водоустойчива Дишаща Делото Плот за Кухненски Плот, Масичка за кафе, Кафенета Хотел-c 90x90cm(35x35inch)
zoom_in

Zhuan Чист Памук Цвят Бельо Покривка,Водоустойчива Дишаща Делото Плот за Кухненски Плот, Масичка за кафе, Кафенета Хотел-c

BGN 72.00

Продукти
check Налично за поръчка

_BOS_ 1.Материал-материал на тази покривки-плат,устойчиво на петна и износостойкая. _BOS_ 2.УДОБСТВО-той е лек и преносим.Можете да го вземете с вас навсякъде, тя е устойчива на петна и бръчки. _BOS_ 3.Здраве и опазване на околната среда-Памучен плат притежава устойчивост на топлина, устойчивост на износване и влагопроницаемостью, притежава силна антистатична лента, не е лесно пилится, лека дишаща и притежава отлична топлина. _BOS_ 4.Лесно почистване-изработен е от плат, ръчно пране, машинно пране.Не обезвоживайте, се препоръчва да се пере ръчно, виси на проветриво място. _BOS_ 5.Съвет-Този продукт е с ограничен водоустойчив ефект.Ако покривки има вода, моля, използвайте хартиена кърпа, за да изсъхне, колкото е възможно по-скоро.Материал : плат Модел : плътен цвят Стил : един прост, модерен Тази покривка от е перфектният партньор за вашия масата за хранене.И това ще бъде вашият идеален спътник за закуска,обяд и вечеря.Красива маса-това е началото на една добра вечеря.Съвет : 1.Водоустойчив е предназначена само за по-удобно грижи, а водоустойчив ефект е ограничен.След капания вода, използвайте хартиена кърпа, за да колкото се може по-скоро да изсъхне. 2.Покривката може да защити маса от масла и изгаряния.Самата покривка не е маслоустойчива и не горят.Ако трябва да се предотврати масло и анти-ошпаривание, моля, използвайте го заедно с прозрачна PVC кърпа, ефектът е по-добър и по-красив.Предпазни мерки при пране : 1.Този продукт е ограничен.Водоустойчив ефект.Ако покривки има вода, моля, използвайте хартиена кърпа, за да изсъхне, колкото е възможно по-скоро. 2.Изработен е от памук, лен плат за ръчно и машинно пране.Не обезвоживайте, препоръчително е ръчно пране, подвешивание на проветриво място. 3.Тъмна материя, стираемая във водата за първи път, ще бъде малко выцветать.Препоръчва добавяне на малко сол в студена вода за 15 минути, преди измиване, изплакнете със солена вода. 4. Поради дълго време на международен транспорт ще бъде гънки.Трябва само да се накисва във вода. (Препоръчва се за дълго време, не се накисва, не се накисва в гореща вода.) 5.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението. 6.Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 7.Съвет : комбинацията от прозрачни покривки и тъканната покривки за маса-красива!Пратката включва : 1x Покривка.

Те също купуват с този продукт..