• Новинка
TOARTi DCTOP Sparkle Стар Стикер На Стената Златни Звезди Стикери За Стена, Подвижни, Винилови Стикери за Стена за Детски Стаи Декор Златен Стикер за Стена за Звезди Декорац?
zoom_in

TOARTi DCTOP Sparkle Стар Стикер На Стената Златни Звезди Стикери За Стена, Подвижни, Винилови Стикери за Стена за Детски

BGN 56.64

Продукти
check Налично за поръчка

★Създай фантастична среда за детски стаи : стикер на стената със златна звезда - любимо декорация на дома, почти всяко семейство.С нашите подвижни винил стикер на стената може да се добави нещо специално и разкрасяване на вашите празни стени.Това е най-добрият избор за декорация на детски стаи. ★Сцена:Той е подходящ за декорация на момичета,детски спални,хол ТЕЛЕВИЗИЯ фон, рожден ден или на всяко място, където искате да станете фантастично и забавно. ★Употреба : Прости стъпки, за да инсталирате винил етикети на вратата, светеща стена или всяка гладка, равна, суха и свободна от прах на повърхността.Искрящееся стенно изкуство за звездите може да се прилага по начин, в зависимост от стени и вашето въображение. ★Материал : За нашата стикер за стена са изработени от здрав,висококачествен,водоустойчив и издръжлив винил,който напълно отговаря на стандарта. ★Размер и цвят : 6piece ,всяка част 7.5 см X 7.9 инча,злато. 1.Почистете и подсушете повърхността. 2.Внимателно отстранете звездна стикер с субстрат. 3.Нанесете на повърхността като своя идея. 4 Натиснете плътно, за да изтръгне всички мехурчета с въздух.Не само за боядисване на повърхността на стена,но и всякаква друга гладка, равна, суха и без прах на повърхността.Например,прозорци,врати,стъклени ,дървени, керамични повърхности и т.н. надяваме се, че ще се радвате на вашия продукт и вие споделете с нас вашите творения и иновациите.ако искате да декорирате други, можете да прегледате нашия магазин, за да намерите подходящия за вас продукт. 1.Почистете и подсушете повърхността на 2. Внимателно отстранете стикер star wall с субстрат 3. Нанесете върху повърхността, в съответствие с вашата идея 4. Силно натиснете, за да изтръгне мехурчета въздух.Не само за боядисване на повърхността на стена,но и всякаква друга гладка, равна, суха и без прах на повърхността.Например,прозорци,врати,стъклени ,дървени, керамични повърхности и т.н. надяваме се, че ще се радвате на вашия продукт и вие споделете с нас вашите творения и иновациите.ако искате да декорирате други, можете да прегледате нашия магазин, за да намерите подходящия за вас продукт.

Те също купуват с този продукт..