• Новинка
80 Бр. Готина Неонова реклама Винил за Деца, Юноши Водоустойчив Бутилка За Вода Етикети Пакет за Лаптоп Калъф За Телефон Китара Скейтборд Каска за Велосипед Автомоб?
zoom_in

80 Бр. Готина Неонова реклама Винил за Деца, Юноши Водоустойчив Бутилка За Вода Етикети Пакет за Лаптоп Калъф За Телефон

BGN 5.59

Продукти
check Налично за поръчка

【Премия винил PVC】Безопасни и нетоксични винил материали за деца,водоустойчиви и устойчиви на слънце,лъскава и ярки,трайни и издръжливи.Всеки лесно може да си го сложите отново или отклеить без никакви остатъци. 【Разнообразие от дизайн】Супер готин стил неонова,но не може да грее.80 бр./опаковане. не случайно за доставка и не на дублиращи се, вие ще получите шаблони, както е показано на снимките.Около 1,5-3 см на всеки дизайн,достатъчно за САМ повечето занаятчийски проекти. 【Perfect Working】Забавни стикери бомба Лаптоп,Компютър,Лаптоп,Таблет,Мобилен телефон,Калъф за телефон,Зарядно устройство,Вода Bottle,Cooler,Guitar,Luggage,Scrapbooking,Folders,Diary,Skateboard,Snowboard,Helmet,Bumper,Car,Bike,Motorcycle,Refrigerator,Desk,Кутия за съхранение,Шкафче,икономиката на сащ.Твърдо стойте на всички гладки повърхности. 【Многофункционални джаджи】Добри вътрешни и външни практични аксесоари, направи си сам.Творчески сувенири за партита и фантазия награди игра,училищни премия за аксесоари,пълнители за ръчни чанти с деликатеси.Забавни декорации за неонови теми детската душа и декор на стаята.Популярни забавни играчки за деца,деца за подобряване на когнитивните умения и творчески способности.Също както най-добрите подаръци за рожден Ден,Хелоуин,Деня на Благодарността,Коледа, Нова година. 【Защо да изберете нас】работете съвместно с FBA, за да ви предоставим продукт с високо качество, доставка и сервизно обслужване.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи и насърчаването на непрекъснатото подобряване на продукта.Ние сме новосъздадено динамично развиваща се компания за разработване и производство на стикери.Съсредоточете се върху нуждите на клиента,да удовлетвори любими на повечето клиенти, като деца,тийнейджъри и дори възрастни.Актуализира стилове и подобряване на качеството.Опитайте се да направите всичко възможно, за да всички са получили удоволствие от нашите стикери.Добре дошли в магазин Jyu Daam!Ние предлагаме висококачествени, безопасни и нетоксични продукти стикер,непрекъснато обновяваме много забавни стилове,за да отговарят на повече клиенти, не само децата,тийнейджърите и възрастните също могат да се насладят на стикери.Въпрос : Могат ли те да светят в тъмното?Отговор : Не,това е просто неоновите дизайн.НЕ МОЖЕ да БЪДЕ СВЕТЯЩИМСЯ нито през деня, нито през нощта.Въпрос : Колко броя етикети включват в себе си,и какъв е най-често срещаният размер на стикери?.A : Има 80 бр./опаковане., не всички от тях могат да се показват на снимките, но като сладък.Повечето стикери са с размер от 1,5 до 3 инча.Въпрос : Защо етикети беля в рамките на определен период от време? Отговор : Моля,уверете се, че можете да го използвате върху гладка, суха повърхност, се обърнете към нашите указания.

Те също купуват с този продукт..