• Новинка
DARUNAXY 3PCS Happy 50th Anniversary Table Cloth Покриване на Партия Декор 54x108 Inch Black Gold за Еднократна употреба Водоустойчив Пластмасов Правоъгълна Покривка за Вътрешно и Външно Сватбе?
zoom_in

DARUNAXY 3PCS Happy 50th Anniversary Table Cloth Покриване на Партия Декор 54x108 Inch Black Gold за Еднократна употреба

BGN 32.00

Продукти
check Налично за поръчка

【Продукт включва】 Този пакет включва 3 x черни и златни покривки Happy 50th Anniversary с шарени звезди и луксозни кутии.Те могат да вървят добре с другите си юбилейни украшения.Нашите покривки за маса могат да подобрят атмосферата на вашата юбилейна партита и да ви се даде незабравими спомени. 【Размер】покривки за Еднократна употреба DARUNAXY са с големина 54" x 108" и са достатъчно големи, за да покрият всяка на правоъгълна маса с размери до 8 инча.Можете също така лесно се сгъва, или им режат с ножици до желания размер. 【Материал】 Нашите найлонови покривки 50th anniversary са трайни, те не лесно се разкъсват.А и устойчив на петна и водоустойчива конструкция осигурява отлична защита на вашата маса. 【Лесно почистване & Спестете време】 Нашите черни и златни покривки напълно еднократна употреба, които са идеални за събиране на всякакви мръсни разливане на храна, напитки и много други.Така че не е нужно да се притеснявате за почистване.Освен това, можете просто да избършете покривки влажна кърпа, за да ги използват следващия път, ако желаете, поради тяхната нелипкого покритие. 【Широко приложение】 - Неговата големина и фигура са много подходящи за партита, вечери, пикници, барбекю на сватбата, възпоменателни тържества.Можете да ги сложите в закрит или открит маса за тематични партита в чест на 50-годишнината на града.

Те също купуват с този продукт..