• Новинка
DJASM ZZWZM Тъмно Синя Покривка Блясък Правоъгълна Бродирани Пайети корица на Маса за Сватби Рожден Ден на Коледна украса (размер : 225cmx390cm)
zoom_in

DJASM ZZWZM Тъмно Синя Покривка Блясък Правоъгълна Бродирани Пайети корица на Маса за Сватби Рожден Ден на Коледна украса

BGN 392.90

Продукти
check Налично за поръчка

Пайети.КРАСИВ ВЪТРЕШЕН ИЛИ ВЪНШЕН ИНТЕРИОР.Име на продукта : Покривка с пайети.Материал : Плат с пайети.Пратката включва : 1 бр. покривка.Пране : Само ръчно пране.Дръж се да изсъхне, не използвайте сешоар!.Дисплей навсякъде в дома си, на входната врата, прозорците или закрити външни площи.Описание на продукта : Име на продукта : Покривка с пайети Материал : Плат с пайети Опаковка в комплект : 1 бр. Дръж се да изсъхне, не използвайте сешоар!Причина : Подходяща за хотели, ресторанти, сватбени празненства, всички видове срещи, вечери, конференции, празненства, тържества, семейни ресторанти и т.н. Съвети : 1. Всички елементи са предназначени за реална стрелба.Обаче на различните монитори могат да имат малка разлика в цвета.Ако не можете да направите това, просто не купувайте !!!!2. Ако искате да се измие плат, най-добре да използвате ръчен, а не машинную пране.Дръж се да изсъхне, не използвайте сешоар!3. Когато широчина покривки за маса над 4ft-120cm, която ще бъде на линия за шев, pls note4. Ако имате някакви въпроси, просто не се колебайте да питате, преди да закупите!Обслужване на клиенти : Ако мислите, че стоките не са такива, както е описано, или за стоки, повредени по време на доставка и така нататък, моля, свържете се с мен на първо място, това е моето удоволствие за решаване на проблема с вас.И ние подкрепяме кастомизацию, много ви благодаря!.

Те също купуват с този продукт..