• Новинка
323SQ FT Хидроизолационна Мембранная Лента, дебелина 10Mils, 5 X 98'5' Подстилающий слой Пол Водоустойчив Пластмасов Плат Водоустойчив Мембранная Лента за Плочки, Душ кабин?
zoom_in

323SQ FT Хидроизолационна Мембранная Лента, дебелина 10Mils, 5 X 98'5' Подстилающий слой Пол Водоустойчив Пластмасов Плат

BGN 32.53

Продукти
check Налично за поръчка

【ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ】 Нашата хидроизолационна мембранная лента представлява мека листа хидроизолационна мембрана с модифицирано с найлонова торбичка сърцевина с нетъкан полипропиленом от двете страни и непрекъснато външната структура на влакна, нишки, която подобрява механичните качества на издръжливост и шок вискозитета на мембраните.Това прави нашата група е по-добре от другите като цяло. 【NATIVE MATERIALS】 Нашата съставна хидроизолационна лента е изработена от зелен нов материал, който гарантира дълговечност на мембраната. Материали, полипропиленови влакна равномерна дебелина от 0,5 мм, по-добре обикновен фибростъкло с дебелина от 0,1 мм от гледна точка на водостойкости и други сложни свойства.Пластмасова ядро с антивозрастным материал притежава добри антивозрастными свойства за защита на вашия дом и пари. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОДУКТА】 Грапава повърхност увеличава силата на сцепление между водоустойчива мембрана и подложка.Дизайнът е нов, многофункционален, с добро интегрирано техническо изпълнение на хидроизолационните и непроницаемых материали, и сега се използва от повече хидроизолационна мембрана, така че я екраниране и хидроизолация и други характеристики на приложение се произвеждат с друг отделен процес стекловолоконной водоустойчива мембрана е трудно да има. 【ЛЕСНО да ЗАВЪРШИ】Проста хидроизолационна лента може лесно да бъде завършен един човек, подходящ за начинаещи.Въпреки това, водоустойчива мембрана е по-сложен процес на хидроизолационна мембрана, полипропиленови материали, хидроизолации, е много високо качество хидроизолационна мембрана.Това е запечатани водоустойчива мембрана и замедлитель двойка с много ниска пропускливост л водна пара за използване в парилках продължителна употреба и други подобни приложения. 【ДОБРА ОПИТ】100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ.Вие ще бъдете приятно изненадани от удобство, качество, издръжливост и производителност, или ние ще ви възстановим парите без излишни въпроси. гаранция за връщане на пари на 90 дни.Купи с увереност!.UCANVIN Membrane band-това е гъвкав лист хидроизолационна мембрана и замедлитель двойка, предназначена за директно нанасяне плочки.Лентата е идеален за употреба в кафельных душ кабини, вани, жилищни парни душите и други кафельных инсталации във влажни помещения.Това е идеалният подстилающий слой от керамични плочки за ново строителство, реконструкция, бани, басейни и много други зони с висока влажност или влага.

Те също купуват с този продукт..