• Новинка
Giny 8-100V LCD Display Battery, Водоустойчив Здрав Преносим Монитор Капацитет на Батерията, за Батерии за Оловно-киселинни батерии(Blu-ray)
zoom_in

Giny 8-100V LCD Display Battery, Водоустойчив Здрав Преносим Монитор Капацитет на Батерията, за Батерии за Оловно-киселинни

BGN 11.18

Продукти
check Налично за поръчка

Лесна и ефективна настройка отнема само няколко секунди.Точно визуализирайте процент от капацитета на батерията и напрежението, интуитивно разбиране на състоянието на капацитета на батерията.Повърхността на PVC филм е водоустойчив и може да се използва с увереност.Оборудван с превключвател, на дисплея може да се изключи, и храна, не ще се консумира.Приемането на високи спецификации занаяти, здрав и издръжлив на употреба.Характеристики : 1. Лесна и ефективна настройка отнема само няколко секунди.2. Оборудван с превключвател, на дисплея може да се изключи, и никаква сила не ще потреблена.3. Точно отобразите процент от капацитета на батерията и напрежението, интуитивно разбиране на състоянието на капацитета на батерията.4. На повърхността на филма ПВК, водоустойчива и може да се използва с увереност.5. Приемане на кораба висока спецификация, силно и трайно за употреба.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Вид : на Ток Display Material : PCB/HTNOptional Светъл цвят : син, зелен, White Display Обхват : 8-100 VCompatible Батерия : оловно-кисели батерии литиева батерия литиева желязна батерия (може да се коригира самостоятелно)Приложимо напрежение : 12-84 VOperating Температура : -10~50℃Размер : прибл. 6,1 х 3.3 х 1.3 см / 2,4 х 1.3 х 0.5 инча Тегло : прибл. 20дпакетный списък : 1 x Display1 x Съединителна линия.

Те също купуват с този продукт..