• Новинка
Гребен за изправяне на брадата за Мъже - Подобрена Професионална четка за изправяне на брадата с LCD дисплей, 6 настройки на топлина - Включва пътен калъф, дървен греб?
zoom_in

Гребен за изправяне на брадата за Мъже - Подобрена Професионална четка за изправяне на брадата с LCD дисплей, 6 настройки

BGN 25.58

Продукти
check Налично за поръчка

Изглежда добре, може лесно да бъде : най-Накрая, преси за оформяне на брада, който работи с помощта на ултра-модерна технология за отопление PTC, която бързо се затопля, разполага с лесен за разчитане LCD дисплей и 6 температурни настройки 250/280/320/360/400/430. Повече никакви извинения.Сигурен, преносим, ергономичен дизайн – сигурността е наш приоритет номер едно.Нашият продукт е 30-минутно автоматично изключване, защитени от изгаряния и включва в себе си силикон защитен ръкав.Лек малкият размер е идеален за хора в движение. 3 В 1 за изправяне, за оформяне на брада и коса – нашите преси за оформяне на брада, работи перфектно, намалява върти и може да укроти и най-диви брада.Четината са проектирани по такъв начин, че да бъдат по-строги, така че те да не се счупят, което осигурява по-дълъг живот на продукта. В комплекта са включени дървени гребен за брада, ножици, пътна чанта и електронна книга.Този комплект е идеалното официални подарък за всички мъже, на съпруга си, гаджето или приятеля си.Страхотни празнични подаръци за мъже за Коледа, Ханука, Свети Валентин, Ден на бащата, Годишнина, рожден Ден или друг празник.Нашето обещание да ви – Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия първокласна токоизправител за брадата, че предлагат с доживотна гаранция на производителя; ако сте нещо, недоволни, ще заменим вашия изправяне.Никакви въпроси! .

Те също купуват с този продукт..