• Новинка
Преносима Кутия за сухо мляко, 1600ml бебе Baby Kid Food Fruit Candy Storage Box Small Container Case with Scoop for Home Travel (Blue)
zoom_in

Преносима Кутия за сухо мляко, 1600ml бебе Baby Kid Food Fruit Candy Storage Box Small Container Case with Scoop for Home

BGN 11.75

Продукти
check Налично за поръчка

【Безопасен и нетоксичен】Този кутия за съхранение на сухо мляко е изработен от материал PP и е сертифицирана за безопасност на храните, вкус и здрави, за многократна употреба за дълъг живот. 【Безопасен и нетоксичен】Този кутия за съхранение на сухо мляко е изработен от материал PP и е сертифицирана за безопасност на храните, вкус и здрави, за многократна употреба за дълъг живот. 【Многофункционален склад】Ключ е лесен за отваряне и затваряне, тя може да се използва за съхранение на сухо мляко на детето, плодове, закуски, бисквитки и бонбони, лесен за употреба. 【Лесно да носите със себе си】Мини размер, малка по размер кутии, голяма товароносимост и многопластова конструкция с капак-най-добрият избор за майките, да се носят сухи закуски, мляко, които може да се сгъва, за да спестите място. 【Добра херметичност】Многопластова конструкция с капак, на силна U-образна катарама, с двойно уплътнение, без изтичане, без влага, може да бъде охлаждена, може да се отоплява микровълнова печка.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : PP Стил : розов, зелен, син(по избор) Размер : прибл. 15*8.5*9.5 см/ 5.90* 3.34* 3.74 тегло : approx. 262g/ 9.24 oz Капацитет : 1600 мл Осъществяване списък : 1* Калъф 1* 1 лъжица* Четка 1* пинцети Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Те също купуват с този продукт..