• Новинка
HOSNYE Състезателен Флаг Регистрационен номер Рамка на Шахматната Дъска, Реколта Дъска Метал 2 бр 2 Черни Дупки на Регистрационни номера на Обхвата на Предните Регист?
zoom_in

HOSNYE Състезателен Флаг Регистрационен номер Рамка на Шахматната Дъска, Реколта Дъска Метал 2 бр 2 Черни Дупки на Регистрационни

BGN 15.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Размер】 : Нашият HOSNYE 12 x 6 инча състезателен флаг алуминиев регистрационен номер Tag .Our персонални рамка на колата за жени и мъже направена, за да отговарят на всеки номерному знак за автомобили, ванове, камиони и бусове в САЩ и Канада. 【МАТЕРИАЛ】Нашата frame регистрационен номер HOSNYE е направена от висококачествен алуминий, който може да осигури дълготрайна защита от корозия, ръждясване и застаряването на населението, продължителност на живота за по-дълга употреба.Персонални автомобили рамка е идеална за монтаж в предната част на превозното средство или за декоративни цели около дома си, например в спалнята си, гараж, мазе и т.н. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Нашите стари цветни рамка регистрационен номер идват с 2 дупки, предварително предварително пробити, за да пасва на всеки автомобил.Просто прикрутите го към предната или задната част на вашия автомобил! (включително винтове). 【ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ】Нашата висококачествена рамка за регистрационен номер с цветен модел е здрав и отпечатани с помощта на съвременната технология за дигитален печат, за да се осигури години на дълголетието.Няма избледняване. 【NO RISK SHOPPING】 : Ние знаем колко е важно качеството за вас,просто бъдете сигурни,че ако всяко недоволство се е случило на нашия держателе регистрационен номер, вие винаги можете да се свържете с нас.ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.

Те също купуват с този продукт..