• Новинка
Аз бих Предпочел да Ловуват На Потребителски Притежателите на Рама, Регистрационен номер, Премия за Пистолет От Неръждаема Стомана Птица Елен Регистрационен номе?
zoom_in

Аз бих Предпочел да Ловуват На Потребителски Притежателите на Рама, Регистрационен номер, Премия за Пистолет От Неръждаема

BGN 21.59

Продукти
check Налично за поръчка

Аз бих предпочел да ловува - обичай притежателите на рамката регистрационен номер.Здрава конструкция от неръждаема стомана, здрава защита от ръжда, корозия и стареене.Монтажни отвори осигуряват бърза и лесна инсталация в повечето автомобили.Рамка лиценз предназначена не за това, за да блокира регистрационни маркери във всяка от четирите краища.Подходящ за стандартен американски или канадски регистрационен номер.Аз бих предпочел да Ловуват на Потребителски Притежателите на рама, регистрационен номер, Премия за Пистолет от Неръждаема стомана Птица Елен Регистрационен номер Плоча Рамка с 2 Винта и капака Frame регистрационен номер-най-добрият празничен подарък за жени, жена си, съпруга си.Ако сте си купили рамка регистрационен номер и не знаете как да го инсталирате, по-долу са някои съвети : 1. Уверете се, че имате всички необходими инструменти за инсталация, като например ротори имат отвертка или набор от края на ключовете. 2. Махнете регистрационен номер с колата и выровняйте го в рамка, за да се уверите, че той е подходящ за всички дупки.След това развийте монтажните болтове, крепящие етикет за броня на колата. 3. Поставете етикет и рамката на колата и го поставете монтажните болтове във всички налични отвори за винтове в рамката.При правилно поставяне на тези отвори трябва да съвпада с дупки в неговия регистрационен номер.Вверните болтове в резбовани фитинги на бронята. 4. Уверете се, че рамката на регистрационен номер не се затваря за регистрация на стикер на вашия етикет.Опаковка : Frame регистрационен номер x 1screws шапки x 2.

Те също купуват с този продукт..