• Новинка
Фен на Слънчевите панели 10W Монокристаллическое Гъвкаво Фотовольтайческое Поколение на Енергия с Охлаждащ Вентилатор Фотоэлектрическая Слънчеви Панели за Домаш?
zoom_in

Фен на Слънчевите панели 10W Монокристаллическое Гъвкаво Фотовольтайческое Поколение на Енергия с Охлаждащ Вентилатор

BGN 31.11

Продукти
check Налично за поръчка

Подходящи за леки автомобили, ванове, кораби, външно отглеждане, засаждане, туризъм, къщи за домашни любимци, пилето, къщата на дървото, кучешки къщи, оранжерии, къмпинг и т.н. Ефективността на работата на вентилатора за охлаждане на слънчеви батерии ще зависи от интензивността на слънчевата светлина, когато той е свързан към слънчеви панели.Портативен, малък на размер, тегло лек, удобен за носене.Висока стабилност и добра трайност.Той има силна съпротива, може да издържа на различни среди и има добра водонепроницаемостью.Ефективността на преобразуване на висока изходна ефективност е добре,а приложимостта силна.Батерии не се нуждаят от защитата на околната среда.Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги по някаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас и да ни даде възможност да реши този проблем.Ние ще донесе на клиентите си добри търговски опит като крайната ни цел.Параметри : Тип на продукта : Соларен панел Материал : монокристален силиций Цвят : Както е показано на фигура Размер на соларни панели : прибл. 220x190mm / 8.66x7.48in Размер на вентилатора за охлаждане : Approx. 140x75x135mm/5.51x2.95x5.31in Тегло : Approx.510g / 18oz Мощност : 10 W Работно напрежение : 6 В Работен ток : 2 A Как да използвате : на слънце, когато вентилаторът е свързан към слънчеви панели, вентилаторът може да работи.Списък на пакета : 1 х соларен панел 1 х вентилатор 2 х карабина 4 х търтей 1 х китайски и английски ръководство Забележка : 1. Моля, позволете 12in грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Solar Panel
Material:
Monocrystalline Silicon
Color:
As shown in the picture
Solar Panel Size:
Approx. 220x190mm / 8.66x7.48in
Cooling Fan Size:
Approx. 140x75x135mm / 5.51x2.95x5.31in
Weight:
Approx.510g/18oz
Power:
10 w
Working Voltage:
6 v
Working Current:
2A
How to Use:
In the sun, when the fan is connected to the solar panel, the fan can run.
Package List:
1 x Solar Panel :
1 x Fan :
2 x Carabiner :
4 x Suction Cup :
1 x Chinese and English Manual :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..