• Новинка
Дъска заряжателя Adsire слънчева, Водоустойчива опазването на околната среда е Лесна за носене Monocrystalline Срока на експлоатация на слънчеви Панели дълъг Енергоспестяв?
zoom_in

Дъска заряжателя Adsire слънчева, Водоустойчива опазването на околната среда е Лесна за носене Monocrystalline Срока на

BGN 59.60

Продукти
check Налично за поръчка

Висококачествени материали, трайност, водоустойчивост и възможност за настаняване на открито.С тънък и лек дизайн, лек, лесен за носене, подходящ за външна и вътрешна употреба.Високо ефективно зарядно устройство слънчеви панели, енергийна ефективност и опазване на околната среда, по-дълъг живот.Захранване на различно оборудване, аварийни светлини, рекламни лампи, светофари, електрически вентилатори, слънчеви водни помпи и т.н. Вътре крокодилового затягане има вграден диод, който помага да се предотврати обратна зареждане.Функция : 1. Захранване на различно оборудване, аварийни светлини, рекламни лампи, светофари, електрически вентилатори, слънчеви водни помпи и т.н. 2. Високо ефективно зарядно устройство слънчеви панели, енергийна ефективност и опазване на околната среда, по-дълъг живот.3. Вътре крокодильего затягане има вграден диод, който помага да се предотврати обратна зареждане.4. С тънък и лек дизайн, лек, лесен за носене, подходящ за външна и вътрешна употреба.5. Висококачествени материали, издръжлив, той е водоустойчив и може да се постави на открито.Как да използвате : Поставете го на слънце и да се включат с помощта на USB кабел за данни, за да го използвате.Спецификация : Тип елемент : Слънчева панельматериал : монокристален силиций+ABSColor : Както е показано на изображенииразмер на продукта : Approx. 28x28cm / 11.0x11.0in Weight : Approx. 502g / 17.7 oz Waterproof Рейтинг : IP65 Voltage : 18 VCurrent : 1 APower : 15wконверсия : 23-24% Изход : usbприменение : Къща, коли, кораби и т.н. Списъка с пакети : 1 x Слънчева панель1 x Крокодил скоба Wire1 x Прикуриватель2 x Hook4 x Присоска1 x Кабел за предаване на данни от 1 до 10примечание : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.3. Без функция за съхранение на енергия.

Item Type:
Solar Panel
Material:
Monocrystalline Silicon+ABS
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 28x28cm / 11.0x11.0in
Weight:
Approx. 502g / 17.7oz
Waterproof Rating:
IP65
Voltage:
18V
Current:
1A
Power:
15W
Conversion Rate:
23-24%
Output:
USB
Application:
Home, cars, ships, etc.
Package List:
1 x Solar Panel :
1 x Crocodilian Clip Wire :
1 x Cigarette Lighter :
2 x Hook :
4 x Suction Cup :
1 x Data Cable 1 to 10 :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Without power storage function. :

Те също купуват с този продукт..