• Новинка
LYMQY Кошница За Дрехи, Сгъваема Малка Мръсна Кошница За Дрехи, Подвесная Кошница За Дрехи с Пластмасова Дръжка, Сгъваем Висока Кошница За Съхранение на Бельо.
zoom_in

LYMQY Кошница За Дрехи, Сгъваема Малка Мръсна Кошница За Дрехи, Подвесная Кошница За Дрехи с Пластмасова Дръжка, Сгъваем

BGN 71.60

Продукти
check Налично за поръчка

[Екологично чист и полезен] е Изработен от обновената и траен материал полипропилен, без мирис и е по-безопасно.Издържа на натиска и стареене, притежава по-добра устойчивост, не е деформиран и не е лесно да се повреди.Гладката повърхност предпазва вашите ръце и дрехи от износване. [Дишаща дизайн] е Здрава и дишаща мрежа структура осигурява максимална циркулация на въздуха, което позволява на дрехите бързо да останат сухи, пресни и да се намали аромат, идеален за хвърляне с мокри кърпи и хавлии в банята.Повече никакви мокри неща, тримата или вонящи!. [Лесни за носене и лесен за носене] от Здрава и лека дръжка позволява лесно да прехвърляте тази сгъване коша за пране в пералнята, е особено лесно да го дръпне нагоре и надолу по стълбите с една ръка.За разлика от много евтини и крехки дръжки, това не сълзотворен!. [По-голям капацитет и спестяване на пространство] Сгъваема конструкция, кошница за дрехи е много компактен, можете да сгънете количката или подправете я в процепа, когато тя не се използва, за да се спести място.Отличен за по-малки перални помещения, бани, къщи, апартаменти, общежития или на други места, където пространството е ограничено.Чудесен подарък за нов дом, студенти и т.н. [100% Гаранция за удовлетворение]надяваме се, че нашите продукти могат да донесат здраве и щастие в живота си, ако имате някакви въпроси, моля, да ни уведомите по електронна поща, ние предлагаме да използва нашите продукти, ние ще се радваме да ви служи!.Наименование на продукта : Регулируема заключване от деца Цвят : бял Размер : 26.5*.38.6*3.5 см Тегло : 0.78 кг Материал : PP За : зеленчуци,CD,козметика/бижута,бельо,плодове,кабел за слушалки/кабели,чанти,смяна на дрехи,дистанционно управление,канцеларски материали,магнитни карти,книги,списания и т.н. Съвет : Ние се фокусираме в предоставяне на висококачествени продукти, ние се надяваме, че нашите продукти могат да донесат здраве и щастие в живота си, ако имате някакви въпроси, моля, да ни уведомите по електронна поща, предлагаме да използвате нашите продукти, ние ще се радваме да ви служи!.

Те също купуват с този продукт..