• Новинка
Дръжка За Полиране на Ноктите, Стабилна Бесщеточная Дръжка Електрическа Машина За Маникюр за Нокти, Салон за Красота Магазин за Домашен Маникюр Магазин(Полска дръ?
zoom_in

Дръжка За Полиране на Ноктите, Стабилна Бесщеточная Дръжка Електрическа Машина За Маникюр за Нокти, Салон за Красота Магазин

BGN 65.67

Продукти
check Налично за поръчка

Лесно и удобно да се замени за шлифоване на главата, никакви други инструменти, не се изисква.Практичен аксесоар, прекрасна подмяна на старата или счупване на дръжката.Подходящи за маникюр и педикюр, полиране, премахване на дебели мъртвите клетки, мазоли.Висока скорост на въртене на 35,000, най-високата мощност и силен въртящ момент, могат да контролират пряко/обратна посока.Бесщеточная дръжка, ниско ниво на шум и вибрации, стабилна и не е горещо.Функция : 1. Висока скорост на въртене на 35,000, най-високата мощност и силен въртящ момент, могат да контролират пряко/обратна посока.2. Бесщеточная дръжка, ниско ниво на шум и вибрации, стабилна и не е горещо.3. Лесно и удобно да се замени шлифоване на главата, никакви други инструменти, не се изисква.4. Практичен аксесоар, прекрасна подмяна на старата или счупени дръжки.5. Подходящи за маникюр и педикюр, полиране, премахване на дебелото мъртва кожа, мазоли.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Полиране на ноктите Handle RPM : 35000 Direction : положително и отрицателно завъртане.we-text table td.we-text table th,. we-текст, таблица,Списък на пакетите : 1 x електрическа опесъчаване писалка за нокти .

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Polishing Handle
RPM:
35000
Direction:
Positive and negative rotation
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Electric Nail Grinding Pen  :

Те също купуват с този продукт..