• Новинка
Честит Рожден Ден на Банер, на Хартиен Банер Рожден Ден Висящите Декорации Рожден Ден Картон 4 допълнителни цветове(розово-червен)
zoom_in

Честит Рожден Ден на Банер, на Хартиен Банер Рожден Ден Висящите Декорации Рожден Ден Картон 4 допълнителни цветове(розово-червен)

BGN 6.79

Продукти
check Налично за поръчка

Добър материал : Банери, изработени от хартия,която е екологично чиста и разлагаемой,тя няма да доведе до никакво замърсяване.Високо качество : Няма абсолютно никакви пропуснати букви или правописни грешки,че прави партия по-сладка и приятна.Спестете си време : не ви трябва да се подготвят за декорация рожден ден,това ще ви спести ценно време.Допълнителни цветове : Бяло/ Синьо/черно/розово червено са на разположение в зависимост от вашата благоволението,това ще създаде добра атмосфера на партито.Лесен за работа : Лесен тегло и специална конструкция позволяват лесно назначени към държавата, монтиране на стена и прозорец. 1. Изработен от материали с добро качество, екологично чист и здрав. 2. При най-високо ниво на контрол на качеството липсват пропуснати букви и правописни грешки. 3. Това ще ви спести време на подготовката за партито по случай рождения ден и да ви донесе по-голямо удобство. 4. Четири цвята са на разположение в съответствие с вашите нужди. 5. Лек, лесен за съхранение и пренасяне. 6. Отлична декорация за вашето събитие и рожден ден.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Birthday Banner
Material:
Paper
Optional Color:
White, Blue, Black, Rose Red
Size:
Approx. 21 * 16 * 0.5cm /8.3 * 6.3 * 0.2in
Weight:
Approx.100g / 3.5oz
Package List:
1 * Birthday Banner :

Те също купуват с този продукт..