• Новинка
Акрилни Набор от Четки, 10шт Кръгла Яка Найлон за Коса Четка Набор от най-Тънкия Връх Миниатюрни Четки за Акрил, Акварели, Маслени Бои на Лицето Нокти Модел Занаяти Е?
zoom_in

Акрилни Набор от Четки, 10шт Кръгла Яка Найлон за Коса Четка Набор от най-Тънкия Връх Миниатюрни Четки за Акрил, Акварели,

BGN 3.58

Продукти
check Налично за поръчка

【10 РАЗМЕРИ на ЧЕТКИ на ХУДОЖНИК】10 размери универсални четки с различни форми правят смесване на ЦВЕТОВЕ е по-лесно и по-забавно, са подходящи за художници, любители, деца, студенти, младежи, деца и хора на изкуството от всички нива. 10 различни размери : 5/8 8 6 4 5 3 2 2 1 2/0, разнообразие от форми : остър кръг, ъглов, лешници, плосък и линеен / rigger.Дължина на достъпна от 6,9 до 7,7 инча. 【УНИВЕРСАЛНИ КОМПЛЕКТИ ЧЕТКИ ЗА РИСУВАНЕ】 Тези професионални четки работят с всички среди, включително и акрилни, акварелни, эмалевые, маслени, винил и гуашевые боя.Разнообразие от размери и форми позволява да се доставят нежни мазки от дебели до подробни, идеално подходящи за акварел, масло, гваш, акрил, бои, тяло, нокти, с картини, миниатюри, Модели, Керамика, занаятчийска художествената живопис, боята по номера и т.н. Косъм четки достатъчно мека за нежната детска кожа. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО на ИЗРАБОТКА】Тези акрилни четки са проектирани с трайни анти-линеене четина, устойчиви на корозия никелевыми топчета и здрави дървени дръжки.Индивидуално изработени ръчно и кликнете два пъти на дървесина с отлично качество на изработка, без рока накрайници, отслаивания боя или загуба на косъм.Можете да използвате четка, за да се съсредоточи върху снимката и винаги може да бъде разтърсено креативни идеи. 【ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА】След употреба на акварельных четки са много удобни за почистване с топла сапунена вода и да променя формата на върха на четки.Меки и дебели найлонови косъмчета добре да отскача след всеки галя и почистване.Подсушете четката на въздуха и да ги съхранява в контейнер за пренасяне в позицията на tip-top в продължение на дълго време на употреба.Размер : 1 опаковка/10 парчета.

Те също купуват с този продукт..