• Новинка
20 Листа Самозалепващо Лъскав Брилянтен занаятчийска хартия Rainbow Блестящи Glitter Cardstock Paper в размер A4 за направи си САМ Занаятите Projects Card Making Party Decoration(Зелен)
zoom_in

20 Листа Самозалепващо Лъскав Брилянтен занаятчийска хартия Rainbow Блестящи Glitter Cardstock Paper в размер A4 за направи

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

[Брилянтен удар] Блясък от всички страни в лъскава хартия.Просто добавете малко лъскава хартия, и това ще бъде един огромен блестящ удар брилянтен цвят на вашите занаятите. [Пакет ценности] Само 20 листа лъскава хартия с различен цвят могат напълно да отговарят на вашите различни нужди направи си САМ", за различни цели и случаи. [Качествена книга] На допир тя е подобна на шкурка, но е гладка на пипане, и не е нужно да се притеснявате за загуба на блясък. [Лесно е залепен] Лъскава хартия самоклеится и защитени парче тънък филм.Просто го махнете, преди да бъдат залепени, и да бъдат залепени навсякъде. [DIY Занаятите Supplies] Този вид самозалепващи се на лъскава хартия, тънък, може да се използва с устройството релеф и може да разрезаться в желаната форма на ножица.Отличен за декорация на дома, занаяти, албуми, производство на пощенски картички.

Те също купуват с този продукт..