• Новинка
2 Опаковки Набор от Билкови Ножица От Неръждаема Стомана, 5 Ножове Кухненски Ножици За Рязане с Защитно покритие и Почистването на Гребен, Ножици от Неръждаема Стом?
zoom_in

2 Опаковки Набор от Билкови Ножица От Неръждаема Стомана, 5 Ножове Кухненски Ножици За Рязане с Защитно покритие и Почистването

BGN 7.20

Продукти
check Налично за поръчка

❤️ БЕЗОПАСЕН ЗА УПОТРЕБА - Храни от неръждаема стомана позволява пряк контакт с храни, както калъф защитава острието и предпазва от наранявания на пръстите за оптимална сигурност на обработката. ????ШИРОКО ПРИЛОЖИМО - Нашата качествена конструкция от неръждаема стомана с пет 3-инчови дискове и ергономична TPR дръжка, която не се плъзга, може да побеждавам, нарязани листа от зеле, къдраво, магданоз, зеле, босилек, розмарин.Билкови ножици бързо смлян лук-шалот, люта или може да го постави в офис за рязане на хартия. ❤️ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - е Изработен от неръждаема стомана ножица за билки могат да се мият в съдомиялна машина.Чистящая гребен помага за премахване на остатъците от трева или зелен лук, само с няколко движения. ????БЪРЗО РЯЗАНЕ - нашите кухненски ножици с изключително остри ножове и здрава неръждаема стомана правят на режещи инструменти с остри по-дълго време. ❤️ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - нашите кухненски ножици с 5 остриета и капак го правят идеален подарък за Коледа, сватба, Ден на майката, нов дом или много повече, особено за готвачи и любителите на билки.

Те също купуват с този продукт..