• Новинка
Aramox Пет Playpen, Плат Оксфорд Преносима Сгъваема Клетка Закрит-Открит Текстилен Калъф за носене На Открито, Игри и Упражнения Палатка Къща Площадка за Кучета, Котки и З
zoom_in

Aramox Пет Playpen, Плат Оксфорд Преносима Сгъваема Клетка Закрит-Открит Текстилен Калъф за носене На Открито, Игри и

BGN 31.67

Продукти
check Налично за поръчка

Премиум 600 D Оксфорд плат : Изработен е от здрав 600 D оксфордской тъкан, която е лека, но много здрава прави пътуването и мобилност много леки.Подобрен дизайн : 8-странен окото панел осигурява максимален комфорт и вентилация, просторен интериор дава на вашия домашен любимец на стая за игри.Просторен интериор дава на вашия домашен любимец място за игри.Лесен монтаж : монтира за секунди и не изискват монтаж; сгъва плоски, когато не се използва, за по-удобно носене и съхранение.Сигурност и надеждност : Врати, с цип за лесен достъп, дръжте вратата отворена, за вашият домашен любимец може лесно да се влиза и излиза, и затворете вратата, че вашият домашен любимец е в безопасност вътре.Преносим и лесно : Може да се използва като лууз палатка за вашия домашен любимец, да си домашни любимци в безопасност, както на закрито, така и на открито.Отлично подходящ за кучета, котки, зайци и други домашни любимци.Използва се както на закрито, така и на открито.Отличен за пътуване, къмпинг, за пътуване до парка, почивка в помещението, домашни тренировки, упражнения и т.н. Описание : Тази премиальная палатка за домашни любимци осигурява безопасна и сигурна среда за вашия домашен любимец у дома и в пътуването си, тя може да се сгъне неподвижно, за да се спести място и инсталира в рамките на няколко секунди.Може да се използва като обучение на палатка за вашия домашен любимец!Отлично подходящ за кучета, котки, зайци и други домашни любимци.Използва се както на закрито, така и на открито.Отличен за пътуване, къмпинг, за пътуване до парка, почивка в помещението, домашни тренировки, упражнения и т.н. Характеристики : 1. Изработен от здрав плат Оксфорд 600 D, която е лека, но много здрава, прави пътуване и мобилност много леки. 2. 8-странен окото дизайн панели за максимален комфорт и вентилация, просторен интериор дава на вашия домашен любимец на стая за игри. 3. Инсталира се за секунди и не изискват монтаж; сгъва плоски, когато не се използва, за по-удобно носене и съхранение. 4. Врата с цип за лесен достъп, дръжте вратата отворена, за вашият домашен любимец може лесно да се влиза и излиза, и затворете вратата, че вашият домашен любимец е в безопасност вътре. 5. Дръжте своите домашни любимци в безопасност, както на закрито, така и на открито.Отлични за помещения, на открито, пътуване, къмпинг и още много други!Параметри : Състояние на 100% от абсолютно новия Материал : плат Оксфорд Цвят : кафе, червено (опция) Размер на продукта : Approx. 68x45 см / 26. 77x17. 72 инча Тегло на опаковката : Approx. 882 г Помещение включва : 1 х палатка за домашни любимци Забележка : 1. Допуска се толеранс от 1-2 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. 2. Моля, разберете, че цветовете могат да съществуват хроматичната аберация, като различно публикувате снимки. 3. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Condition:
100% Brand New
Material:
Oxford Cloth
Color:
Coffee, Red (optional)
Product Size:
Approx. 68 x 45cm / 26.77 x 17.72inch
Package Weight:
Approx. 882g
Package Included:
1 x Pet Tent :
Note:
1. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
2. Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Те също купуват с този продукт..