• Новинка
Ohio State - Щата Охайо Сив Американски Флаг Микрофибър Фланела Руно Наметала Одеало за Мъже, Жени, Деца,Персонализирани Плюшени Уютни Пухкави Наметала/Калъф за Яслите ?
zoom_in

Ohio State - Щата Охайо Сив Американски Флаг Микрофибър Фланела Руно Наметала Одеало за Мъже, Жени, Деца,Персонализирани

BGN 21.56

Продукти
check Налично за поръчка

[СУПЕР МЕКИ ПЛЮШЕНИ КОСМАТИ НАМЕТАЛА]- Одеало от ултра микро флисового полиестер.Материали, леки и осигуряват топлина, така че можете да се насладите на този удобен и дышащим трайни каре за кондициониране на въздуха в продължение на четири сезона. [ОБРАТИМИ,топъл И УЮТЕН]- липсата на водопоглощения,лек,здрав, компактен сгъваема,лека, страхотно усещане.напълно устойчиви на усадке и бръчки.Нашите одеяла кадифени пухкави, меки на допир, срещу пиллинга, против бръчки, против алергии и не сменяне на перата.Той е много подходящ за тези, които са склонни към алергии и астма!. [РАЗМЕР ОДЕАЛА ЛЕГЛА]- три размера бъдат 40x50 см, 50x60 см,60x80 идеален за употреба,когато най-студените нощи, в гледане на телевизия,четене на книга в автобус,спят,почиват сред природата,играят игри,гледат филм или да разговарят край камината. идея за празничен подарък. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ОДЕЯЛА]- Това одеяло може да се използва като диванного одеала, покривки за маса, килим или гоблен, както и одеала за дивана.Супер меко одеяло,което е идеално за гледане на телевизия и почивка на дивана,дивана или на леглото,пренасяне на себе си или бута към близките си с този полезен и да поддържате удобно топли, идеални за вътрешна и външна употреба,това одеяло легла може да отговори на всички ваши нужди.Добавя допълнителна текстура на вашето декора и се превръща в стаята си в уютно място. [ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА ПРАНЕ]- Ние препоръчваме да се пере одеяло на хладно или топло града и се сушат на линия, за да се запази влакна, цвят и еластичност.Ако вие използвате сушилня, изберете най-ниската на топлина и ниска цикъл на сушене за постигане на добри резултати.Не използвайте белина.Цвят : Ohio,щата Охайо Сив американски флаг Легло хвърля | Размер : 60"x50".

Те също купуват с този продукт..