• Новинка
Qiilu 42шт Едното Ухо Кръвоспиране За Маркучи от Неръждаема Стомана лесна работа Стяга Пръстени за Кръвоспиране за Маркучи Комплект за PEX Тръби Фитинговые Връзка с Ку?
zoom_in

Qiilu 42шт Едното Ухо Кръвоспиране За Маркучи от Неръждаема Стомана лесна работа Стяга Пръстени за Кръвоспиране за Маркучи

BGN 76.80

Продукти
check Налично за поръчка

[ Функция ] -за маркуч за Кръвоспиране се използва за уплътняване на различни видове маркучи, акари може да увеличи силата на затягане, предназначени за ремонт на тръби и вик системи, подходящи за трайно прикрепените среда на употреба. [ Качествен материал ] - Пръстени подпруги са произведени от висококачествени материали от неръждаема стомана на правата, с отлична механична стабилност и устойчивост на корозия.Идеален за свързване на PEX с обжимными арматура на труднодостъпни места. [ Лесно да се съхранява ] - Има толкова много видове скоби за маркуч, в този комплект вие ще получите 42шт една скоба за маркуч.Те ще бъдат опаковани в прозрачна кутия, лесна за инсталиране и съхранение. 1/2 инча (17,5)-32шт, 3/4 инча (23,3)-10шт. [ Широко приложение ] - Тези единични кръвоспиране за маркуч, широко се използват за закрепване на тръби, тръби, кабели, тръби, топливопроводов и т.н. идеален за автомобилната, индустриална, лодочной/морски, билборд, потребителска и т.н., Както Вътре, така и отвън. [ Добър битумен ефект ] - Специална конструкция, тръба винаги да е в добро състояние, запечатване и закрепване.Узкополосная конструкция за постигане на по-централизирано налягане, уплътнения, ефект на затваряне е ясен и по-силен, отколкото при традиционните винтового захващане осигурява безопасно прехвърляне на газ или течност, без течове.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Скоба за трубматериал : неръждаема стомана 304 Цвят : както е показано на фигура Тип : стяга PEX, американски зажимус : Използва се за свързване на меки и твърди тръби на трубопроводном превозното оборудване, такова като автомобили, влакове, кораби, системи за вода, нефтопродукти и др, Подходящ за несъемная среда на употреба.Спецификация : 1/2in (17.5)-32pcs3/4in (23.3)-10pcs Списък на пакетите : 42 x Скоби .

Те също купуват с този продукт..